Klausimai, diskusijos apie produktus Mini siurblys kriokliui Exo Terra Repti Flo 200
7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
corinne
Sveiki, gal ir atrodo, kad esu kvaila, bet nesuprantu termino „ekoenergetinis“. Tai reiškia, kad jokios energijos maitinti nereikia? Kadangi nėra jokios informacijos apie šį produkto aspektą...
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Terminas „ekologiškas energijos naudojimas“ reiškia, kad siurblio našumas, palyginti su jo elektros energijos suvartojimu, yra mažesnis nei kitų panašaus našumo siurblių vidurkis. Vis tiek jums reikia elektros tiekimo. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
christelle
Sveiki, esu nusivylusi, kad siurblys nepakelia vandens 50 cm, kaip nurodyta. Naudojau 12/16 žarnos skersmenį. Ar su plonesne žarna vanduo galėtų pakilti aukščiau? Koks yra žarnos skersmuo, kurį reikia naudoti su ploniausiu adapteriu, esančiu dėžutėje? Tokio nerandu. Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, Nurodytas srautas yra maksimalus srautas, esant dideliam galingumui, tačiau jokiu būdu purkštukas nuolat nepasiekia maksimalaus aukščio. Nėra naudinga naudoti plonesnę žarną. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
1 pranešimai
joëlle
Kiek cm galima pakelti krioklio aukštį, ačiū !!
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Galite ją pakelti iki 50 cm. Pagarbiai, Komanda Zoomalia
1 pranešimai
jean-paul
Labas, kokio skersmens vamzdis reikalingas šiai pompai? Aš ieškojau gamintojo Exa Terra svetainėje, tačiau neradau jokios informacijos. Ar šis produktas pateikiamas su vamzdžiu?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Siurblys pristatomas be žarnos. Reikia numatyti 12/16 žarną. Pagarbiai, Zoomalia komanda