Mano chameleonas trinasi prie mano piršto, ar tai normalu?

1 atsakymas
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
virginie
1 pranešimai
virginie fr

Labas,

Mano mielasis Pascal ką tik sulaukė 9 mėnesių, jis yra gana ramus ir meilus (tik su manimi).

Šiuo metu jis keičiasi kailiu ir kartais elgiasi keistai. Paprastai randu atsakymus forumuose, bet ne šį kartą. Tai šiek tiek nepatogu. Nuo šio ryto, kai atidarau savo chameleono narvą, jis skubiai lipa ant mano rankos, įsikimba į mano pirštą ir trinasi į jį su (ką aš manau, esant) savo ištrauktu peniu. Tai mane tikrai sutrikdė, ir aš nežinau, kam paklausti, ar tai normalu.

Prašau, pasakykite, kad jūs jau esate susidūrę su tokiu dalyku arba kad nėra ko nerimauti!!!

Clara
12 pranešimai
clara fr

Sveiki,

Pagal nuotrauką, tai atrodo kaip Calyptratus? Niekada negirdėjau apie tokį elgesį. Ar jo hemipenisai yra išlindę? Ar tai nėra prolapsas? Ar sugrįžta atgal? Gali būti, kad jis turi sudirgimą ir žino, kad šakos būtų dirginančios. Bet čia tik prielaida... Ar jis tai daro nieko kito? Taip pat tai jo perėjimas į suaugusiojo amžių, gali būti, kad jis pradeda galvoti apie reprodukciją. Ar toje pačioje patalpoje nėra patelės?

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą