Klausimai, diskusijos apie produktus Mažas graužikas narvelis - 41 cm - Rody 3 Duo įvairių spalvų
6 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
sabrina
Sveiki, ar ši narvas gali talpinti 2 žiurkes? Ar ji per maža? Iš anksto dėkoju. Pagarbiai, Sabrina
1 pranešimai
damien
SveikiNe patartina, nes manasis vienas greitai apeina ir nuobodžiauja
1 pranešimai
sophie
Sveiki, narvas tinka žiurkėnui. Žiurkėnai neturėtų būti keli viename narve ;)
1 pranešimai
nathalie
Sveiki, ar Rody 3 narvas tinka nykštukiniam triušiui? Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą. Nathalie
5 pranešimai
ophelie
Sveiki, šis narvas nėra tinkamas nykštukiniam triušiui. Žinant, kad minimali gyvybiškai svarbi erdvė yra 1 m, ir kad triušiui reikia bent 4 valandų kasdienio išėjimo (pusiau laisvė ar visiška laisvė dar geriau), aš rekomenduoju ferplast Krolik narvą. Maniškis yra 140 cm ilgio, o mano triušis yra pusiau laisvėje, kai dirbu, ir visiškoje laisvėje, kai nedirbu.
1 pranešimai
michel
Sveiki, visai ne, ji tikrai per maža nykštukiniam triušiui ir be to sunku išvalyti ir surinkti. Pagarbiai
86 pranešimai
céline
Sveiki, Nathalie, Galiu tik rekomenduoti šį produktą (kurį turiu ir aš), puikiai tinkantį nykštukiniams triušiams: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-nero-3-moderne-luxe-bleu-vert-pour-lapin-et-cochon-d-inde-100cm-p-45876.html. Nepamirškite kasdien išleisti jį iš narvo, kad pajudėtų (kambaryje jūsų namuose, kuris gerai uždarytas, arba saugiame aptvare). Céline D.