Klausimai, diskusijos apie produktus Apšvietimo kupolo laikiklis Exo Terra

14 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
RAYMONDE
3 pranešimai
raymonde fr
Sveiki, su aukščiau pateiktu palaikymu, kurį kupolą ir kurią 2 viename lemputę turėčiau nusipirkti. Ačiū
Estelle
2 pranešimai
estelle fr
Sveiki, galite uždėti bet kokio tipo kupolą lemputei, viskas priklauso nuo to, kokiam gyvūnui ji skirta. Aš asmeniškai naudoju solar raptor lempą, kuri atlieka viską viename, skirtą vėžliui.
Valérie
1 pranešimai
valérie fr
Sveiki, aš rekomenduočiau platesnį gaubtą, kad UVB spindulių pluoštas būtų kuo platesnis, jei kalbama apie terariumą vėžliams. Jei kalbama apie kitą roplį, patys nuspręskite, ar jam reikia šilto ir šalto taško. Kalbant apie lemputę, aš grįžau prie atskirų UVA ir UVB lempučių, kad geriau atkartočiau saulėtekio ir saulėlydžio laiką bei karštas dienos valandas, kurios neprilygsta saulėtekio ir saulėlydžio laikui. Mano jauni vėžliukai šiltomis dienomis eis į lauko aptvarą ir taip bus geriau paruošti.
RAYMONDE
3 pranešimai
raymonde fr
Ačiū, tai būtent mano vėžliui
Cécile
1 pranešimai
cécile fr
Sveiki, ta pati klausimas kaip ankstesniame: ar šis stovas pakankamai tvirtas dvigubam kupolui? Ačiū
jonathan
4 pranešimai
jonathan fr
Ar sveiki, ar atrama ir klijai yra pakankamai stiprūs dvigubuose kupoluose? Ačiū jums.
Estelle
2 pranešimai
estelle fr
Jon n'est pas assez costaud, je l'ai collé ici avec de la super glue
Maelle
1 pranešimai
maelle fr
Sveiki, Kokią lempos laikiklį turėčiau pasirinkti, kad jis būtų suderinamas su šiuo stovu ir su halogeno lempute sun glo 50W bei reptile uvb 5.0 13W lempute? Dėkoju, nuoširdžiai.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki,

Galime Jums pasiūlyti šį laikiklį: https://www.zoomalia.com/animalerie/light-dome-support-de-lampe-a-reflecteur-uv-en-aluminium-p-22806.html

Pagarbiai,

Zoomalia komanda
Amélie
3 pranešimai
amélie fr
Sveiki, ar šis laikiklis gali būti pritvirtintas prie flexariumo? Iš anksto dėkoju.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šis laikiklis gali būti tvirtinamas tik prie stiklinės sienelės. Ant grotelių jis netiks. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Angelique
1 pranešimai
angelique fr
Sveiki, kaip ji tvirtai laikosi ant terariumo stiklo? Ar tai lipni sistema ar velcro? Iš anksto ačiū!
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, kilpa yra pritvirtinta su dviem lipdukais. Jūs nebegalite jos perkelti, kai ji yra pritvirtinta. Su pagarba, Alexandra iš Zoomalia
camille
2 pranešimai
camille fr
Sveiki, ar šis stovas tiks prie terra exoterra. Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki,

Šis kabyklas tikrai gali būti pritaikytas prie „Exo Terra“ terariumo.

Pagarbiai,

Sandy iš Zoomalia

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą