Klausimai, diskusijos apie produktus Kokosų pluošto substratas atogrąžų terariumui Exo Terra Plantation Soil

24 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Mathieu
1 pranešimai
mathieu fr
Sveiki, ar tai tinka demdrobates?
herve
2 pranešimai
herve fr
Sveiki .. šis produktas jau kurį laiką nurodytas kaip turimas per 5-8 dienas. Ką turėčiau daryti? Ar laukti, kol bus sandėlyje, kad galėčiau užsisakyti? Ne viską suprantu. Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šis produktas yra papildomas pas mūsų tiekėją. Galite jį užsisakyti, kad gautumėte prioritetinį pristatymą, kai tik jis bus prieinamas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
annick
2 pranešimai
annick fr
Sveiki! Ar galite man pasakyti, kokį substratą naudoti savo sausumos vėžliams jų žiemai? didelė uždara trobelė žiemą, žemė, pluoštai, žievės, pjuvenos? iš anksto dėkoju
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, tiks tinkamas augalų ar žemės substratas. Venkite drožlių ir pirmenybę teikite tamsiai žemei ir žievei. Pagarbiai, Zoomalia komanda
julien
1 pranešimai
julien fr
Sveiki visi, noriu jums užduoti šį klausimą apie substratą. Auginu vandeninį drakoną ir norėčiau sužinoti, ar šis substratas yra rekomenduojamas šiai rūšiai, bei ar jis nes prilips prie mažų jo letenėlių. Ačiū, noriu išvengti, kad jis neprineštų substrato į savo baseiną.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Labas, Vietoj to patariame šį produktą: https://www.zoomalia.com/animalerie/substrat-fibre-de-coco-exo-terra-p-564.html Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
Clement
2 pranešimai
clement fr
Sveiki, noriu naudoti tokio tipo substratą savo sausumos vėžliui, turiu terariumą su 1,2 m x 0,7 m grindų paviršiumi, kiek produkto turėčiau įsigyti? Ačiū ir su pagarba.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, naudodamiesi viena PLANTATION SOIL plyta, gausite 7 litrus drėgno substrato. Jums tereikia apskaičiuoti, kokio tūrio jums reikia pagal norimą storį. Pagarbiai, Madeline iš Zoomalia
sandrine
4 pranešimai
sandrine fr
labas, ar su dirvožemio sodinimo dirvožemiu galiu sodinti tikras augalus, ar galite man patarti.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis 100 % natūralus substratas gali būti naudojamas kaip maistinga dirva gyvų augalų įrengimui terariume. Natūralus įrengimas terariume Maistingas substratas gyviems augalams Pagarbiai, Madeline iš Zoomalia
Adrien
13 pranešimai
adrien fr
Sveiki, tarp sodinimo žemės ir natūralaus humuso, kuris iš jų labiau tinka tikroms augalams įkurdinti mano BHT terariume (7)
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, mes jums patariame naudoti žemę vietoj sodinimo Sodinimo dirvožemis Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
Barbara
1 pranešimai
barbara fr
Sveiki, turiu sausumos vėžlį graeca, ir per 1-2 mėnesius ji persikels į 60x40x40 terariumą. Norėjau sužinoti, kokia yra šios žemės pakuotės kiekis? Ir kiek maždaug pakuočių man reikėtų terariumui (jei ši žemė tinka mano vėžliui)? Ar turėtumėte galbūt ir ekonomiškesnį alternatyvų sprendimą? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Viename pakete yra 8,8L substrato. Šis substratas atrodo tinkamas jūsų vėžliui. Jums reikės bent dviejų paketų jūsų terariumui. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
gaelle
5 pranešimai
gaelle fr
Labas. Norėčiau sužinoti, ar galiu naudoti šį substratą savo 5 graikiniams vėžliams, kurie yra tarp 2 ir 4 metų amžiaus? Aš bijau, kad sodo centrių viržių žemė gali supelyti ar pritraukti parazitų grybus, nes ji bus terariume. Ar galiu sumaišyti su kokoso drožlėmis ar kokoso pluoštu? Perpus maišyti? Mano terariumo ilgis bus 150 cm, o plotis 50 cm. Kiek litrų reiktų pasiruošti, kai noriu maždaug 6-7 cm storio sluoksnio. Šiuo metu jos turi buko drožles, bet visur skaitau, kad tai nėra labai gerai, nors iki šiol niekada neturėjau problemų. Iš anksto dėkoju už jūsų vertingus patarimus, Gaëlle
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šį produktą galite naudoti savo vėžliams. Drėgmės ir grybelio rizika bus sumažinta. Jums reikės apie 48 litrų substrato, tai yra apie 5-6 pakuotės. Pagarbiai, Zoomalia komanda
emilie
1 pranešimai
emilie fr
Sveiki, ar ši žemė tinkama Geochelone sulcata vėžliui? Pagarbiai
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis produktas turėtų tikti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Déborah
3 pranešimai
déborah fr
Sveiki, ar galima tai naudoti marginatai? iš anksto dėkoju
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šis ekologinis substratas būtų tinkamas marginatai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
jerome
1 pranešimai
jerome fr
Sveiki, ar galima užpildyti mano terariumą šia žeme mano Viduržemio jūros Graikijos vėžliui? Jei ne, ką jūs patartumėte? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Taip, tai visiškai įmanoma. Galite taip pat panaudoti kokoso pluoštą. Drožlės nerekomenduojamos sausumos vėžliams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
loic
1 pranešimai
loic fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar "Plantation soil" yra tinkamas Testudo horsfieldii vėžlių terariumui, jei ne, rekomenduokite kitą produktą. Iš anksto dėkoju.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Tai nėra visiškai tinkama. Geriau būtų numatyti buko žievę. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą