Kokį roplį pasirinkti?

4 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Leonardo
67 pranešimai
leonardo fr

Sveiki visi, man yra 14 metų ir jau 3 metus norėčiau pamatyti roplį

man buvo patarta dėl 3

gekonas (leopardinis)

pogona

elaphe guttata (kukurūzinis žaltys)

ir kaip įtikinti savo mamą

ar šiais metais Paryžiaus apylinkėse vyksta roplių mugės?

Leonardo
67 pranešimai
leonardo fr

kukurūzinė gyvatė, žinoma, tai pasakiau, bet kiek matau, taip pat galėčiau rinktis ir smauglį ar pitoną (ne milžinišką), jei rinkčiausi gyvates

anthony
3 pranešimai
anthony fr

nepradėkite nuo boa ar pitonų, kai pradedate domėtis terariumu hobi, nes pitonai yra jautrūs stresui, o boa yra finansiškai brangūs - įskaitant jo terariumą, maitinimą ir taip pat atkreipiant dėmesį į jo charakterį ir jėgas.

xavier
6 pranešimai
xavier fr

Aš tau rekomenduoju rinktis pitoną, jei esi kantrus. Jei gerai išmanysi rūšį, neturėtų būti priežasčių nerimauti, ypač jei tikrai nori. Apskaičiuok iš anksto įrangos kainą, ji gali siekti nuo 150 iki 200–250 eurų: terariumas, dekoracijos, slėptuvės ir t.t. Pitonas tau kainuos nuo 50 iki 100 eurų. Jei gyveni netoli Paryžiaus, turi galimybę apsilankyti "La Ferme Tropicale", kuri yra patikima; mano gyvatės yra iš ten. Norint įtikinti tavo mamą, tai teks padaryti pačiam. Sėkmės. Elaphe irgi gera idėja, tačiau nesirink debesies, nes jis bus didesnis ir stipresnis. Rinktis tau. Maitinimas ir t.t.!!

Julien
18 pranešimai
julien fr

- Manauju, kad pradedantiesiems gyvatės mėgėjams Guttatus būtų geras pasirinkimas, o driežų mylėtojams patarčiau Eublepharis

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą