Klausimai, diskusijos apie produktus Emetteur de chaleur infrarouge en céramique Trixie Reptiland

20 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
jennifer
2 pranešimai
jennifer fr
labas vakaras, aš turėsiu jaunutę leopardinę gekoną L60xl45xh60 dydžio terariume. Kiek vatų kaitinimo lemputės ir kokį UV apšvietimą jūs rekomenduojate?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, labai sunku atsakyti į jūsų klausimą, negavus daugiau informacijos apie jūsų terariumą (ventiliacijos dydį, terariumo dangtį ir pan...) Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
christelle
2 pranešimai
christelle fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar ši lemputė skleidžia pakankamai šilumos, kad mano pogonos karšta vieta būtų šilta 80x50x40 dydžio stiklinėje terariume. Ačiū už jūsų atsakymą
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ši lemputė skleidžia šilumą, tačiau rekomenduojame ją naudoti kartu su termostatu, kad užtikrintumėte tinkamą temperatūrą. Temperatūra taip pat priklausys nuo jos išdėstymo (aukščio) jūsų terariume. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
Sylvain
1 pranešimai
sylvain fr
Sveiki, ar galite pasakyti, kokią keraminę lemputę ir kokios galios man reikėtų naudoti, kad sušildyčiau 120x70x50 cm dydžio terariumą nuo 25 iki 32° temperatūros.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Viskas priklauso nuo lemputės atstumo jūsų būste. Bet kokiu atveju rekomenduojame naudoti termostatą, kad kuo geriau reguliuotumėte temperatūrą. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
Mickaël
1 pranešimai
mickaël fr
Sveiki, šiuo metu ruošiu terariumą, kad galėčiau laikyti vandens drakoną. Terariumo matmenys yra L 70 x P 70 x A 100 cm. Ar ši lempa yra tinkama, kad būtų pasiekiamos optimalios temperatūros karštajame ir vėsiame taške? Kokios galios? Jei ne, kokia lemputė būtų tinkamiausia?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, deja, mes negalime jums pateikti tikslaus atsakymo. Viskas priklauso nuo atstumo tarp lempos ir roplio. Šis gyvūnas mėgsta įsitaisyti ant šakų, kur randa šilumą. Tai taip pat priklauso nuo kambario, kuriame įrengėte savo terariumą, dydžio ir ventiliacijos, taip pat nuo kambario temperatūros ir kitų šilumos šaltinių, kurie ten yra. Jūsų nurodytas terariumas taip pat atrodo šiek tiek mažas jūsų gyvūnui. Rekomenduojame terariumą, kurio matmenys būtų: 120x90x150 arba 150x90x120. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
Nadine
1 pranešimai
nadine fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar 50 W keraminė lemputė pakaktų palaikyti 30° temperatūrą šiltoje zonoje ir 25° šaltoje. Terariumo matmenys yra 80 x 40 x 50, šiuo metu turiu 50 W Trixie prekės ženklo Neodynium kaitriąją lempą, kuri man pakanka 30° temperatūrai šiltoje zonoje ir 25° šaltoje palaikyti. Kambario temperatūra yra apie 20°.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki,Ceraminis šildytuvas tinka terariumams.Jis turėtų tikti jūsų terariumui.Linkėjimai.Zoomalia komanda.
alain
6 pranešimai
alain fr
Sveiki, ar keraminės lemputės, tokios kaip ši, skleidžia ultravioletinius (UV) spindulius, ar ne? Aš planuoju įsigyti boa ir jis neturėtų gauti UV spindulių. Be to, ar pakaktų 100W ir 50W lempučių šildant 1,70 m (aukštis) x 1,70 m (ilgis) x 1,20 m (plotis) terariumą? Kadangi terariumas didelis, naudoju dvi lemputes.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki,Temperatūra priklauso nuo kelių parametrų, įskaitant kambario temperatūrą. Ši lempa neskleidžia UV spindulių.Pagarbiai,„Zoomalia“ komanda
anthony
10 pranešimai
anthony fr
kalbant apie mano ankstesnį klausimą, tai apie pogoną
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, 100 vatų galia atrodo tinkama. Pagarbiai, Zoomalia komanda
anthony
10 pranešimai
anthony fr
Sveiki, ar 100 vatų lempa būtų pakankama nuolatiniam 80x50hx40l stiklo terariumo šildymui? Patalpa šildoma iki 21 laipsnio
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Labas, 100 vatai atrodo pakankami, tačiau viskas priklauso nuo jums reikalingos temperatūros ir rūšies. Pagarbiai, Zoomalia komanda
anthony
10 pranešimai
anthony fr
labas! Ar 100 vatų šildytuvas būtų pakankamas nuolatiniam šildymui stikliniame terra, kurio matmenys yra 80x50hx40l?
anthony
10 pranešimai
anthony fr
labas, mediniam 120x60x60 terariumui mano pogonai kokius patarimus duotumėte?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, mes galime jus nukreipti į 100 vatų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
nicolas
2 pranešimai
nicolas fr
Sveiki, aš ką tik įsigijau 4 metų amžiaus vandens drakoną ir įkurdinau jį terariume, kurio matmenys yra 100*50*80 (ilgis*gylis*aukštis). Žinau, kad jis yra per mažas drakonui, tačiau laukiu, kol baigsiu gaminti savo terariumą. Vis dėlto norėjau paklausti, ar Trixie keraminė infraraudonųjų spindulių šildymo lempa 100 W yra tinkama terariumui šildyti, kad pasiekčiau 35° karštame taške ir 24° šaltame taške. Primenu, kad naudoju 5% UVB neoną ir planuoju padėti 16 W šildymo plokštę po baseinu. Klausiu, nes mano temperatūra šaltame taške yra tik 17°, o karštame tik 25° su 75 W įprasta lempa. Kokį prekės ženklą ir galią rekomenduotumėte tokiam terariumui? Atsiprašau už trukdymą, bet tai skubu.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Iš esmės jūs nebeturėtumėte susidurti su problemomis dėl „Trixie“ infraraudonųjų spindulių lempos 100 W. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą