Klausimai, diskusijos apie produktus KiCeraminė šildymo lempa Reptilus

100% klientai

rekomenduoti šį produktą

66 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Shane
2 pranešimai
shane fr
Sveiki, ar galiu naudoti šias keramines kaitinamąsias lemputes savo smaugliui, ar geriau naudoti kaitrines lemputes? Ačiū
mathieu
1 pranešimai
mathieu fr
Sveiki, Turiu python regius gyvatę terariume, kurio matmenys yra 110x50x50. Man sunku pasiekti norimą temperatūrą (ypač dieną) kambaryje, kurio temperatūra dažniausiai yra 20 laipsnių, turint 20W šildomą kilimėlį ir 15W šildymo kabelį. Norėčiau papildyti savo šildymo sistemą šildymo lempute. Ar 200W lemputė, esanti išorėje (per tinklelį, 50 cm nuo substrato), būtų tinkama (kadangi ji neskleidžia UV spindulių...)? Jei taip, ar būtina ją montuoti ant keraminės laikiklio? Iš anksto dėkoju.
Karen
1 pranešimai
karen fr
Aš įdėjau lemputę į geležinį laikiklį inkubatoriuje už narvo ribų ir viskas vyksta labai gerai
Armelle
3 pranešimai
armelle fr
Sveiki, norėčiau naudoti keraminę lempą savo šuniukams, kurią reikia laikyti 28–30 laipsnių temperatūroje be per žemai pakabintos lempos. Ar tai būtų tinkama, ir ypač nežinau, kokią galią pasirinkti? Iš anksto dėkoju, Armelle.
Olivia
2 pranešimai
olivia fr
Sveiki, aš naudoju šią 100 W lemputę dviem ropliams, kuriuos palaikau 35° dieną ir 26° naktį. Lemputei nekyla jokių sunkumų pasiekti šias temperatūras. Saugumo sumetimais naudoju ir termostatą, ir nepriklausomą termometrą. Termostatas užtikrina, kad temperatūra nepakiltų per aukštai arba nenukristų per žemai. Jei pasiekiama tinkama temperatūra, jis išjungia lemputę. Jei temperatūra nukrinta, jis ją vėl įjungia. Jis pats keičia temperatūrą tarp dienos ir nakties. Viskas be jokio mano rūpesčio ^^. Termometras užtikrina, kad termostatas veikia tinkamai (nes nuo jo priklauso mano augintinių išlikimas :). Kalbant apie lemputės galią, kuo daugiau W, tuo didesnes temperatūras ji pasieks. Jei tavo kambarys šaltas, pasirink stipresnę ;)
NICOLAS
4 pranešimai
nicolas fr
Atsakyčiau kaip Olivia_C, 100 W lemputė prijungta prie termostato; galbūt su specialiu keraminių lempučių apsauginiu tinkleliu.
Olivia
2 pranešimai
olivia fr
Taip, Nicolas yra teisus. Tai leidžia įsitikinti, kad lemputės laikiklis neperkaista, nes jis yra pritaikytas. Ir grotelės apsaugos šuniukus ar net mus nuo nudegimų atsitiktinai prisilietus
Marion
1 pranešimai
marion fr
labas, Tai taip aš naudoju šią lempą (šuniukams). Namų viduje (saikingai šildomuose namuose) naudoju 100 W lemputę metaliniame ir keramikiname lempiniame laikiklyje (modelis, parduodamas viščiukų šildymui, pavyzdžiui). Šią žiemą mažiau šildomoje veisykloje pasirinkau 200 W. Nenaudoju termostato, bet šalia šuniukų padedu termometrą, kad galėčiau kontroliuoti temperatūrą. Tada tiesiog stebiu šuniukų elgesį. Svarbu, kad jie galėtų pabėgti nuo šilumos, jei reikia, taigi verta pasirūpinti pakankamai dideliu guoliu ar dėže.
Audrey
1 pranešimai
audrey fr
Sveiki, kokią galią rekomenduotumėte išlaikyti triušių lizdui šiltą? Kokią atramą pasirinkti? Iš anksto dėkoju. Audrey.
NICOLAS
4 pranešimai
nicolas fr
50 W turėtų pakakti jūsų triušio narvui. Šią lempą reikia naudoti su tinkamu keraminiu laikikliu. Pagarbiai.
NATHAN
1 pranešimai
nathan fr
Kokią lemputės galią patartumėte naudoti pitonui terariume, kurio matmenys yra 150x50x60, kad palaikytumėte gerą temperatūrą šaltame taške, nes mano aplinkos temperatūra nėra pakankama jo poreikiams patenkinti. Pagarbiai
Rudy
1 pranešimai
rudy fr
Aš naudoju 75w lempas savo Morelia spilota cheynei, vieną lempą įjungtą dieną, o kitą prijungtą prie termostato, kad temperatūra visada būtų tinkamame intervale tiek dieną, tiek naktį. Beje, kadangi moreilijos yra medžio gyvūnai, mano terariumas yra 180 cm aukščio, 100 cm pločio ir 70 cm gylio.
MAXIME
3 pranešimai
maxime fr
Sveiki, mano Morelia spilota cheynei turiu 120x50x90 (ilgis, gylis, aukštis) terariumą. Kiek vatų lemputę rekomenduotumėte?
Elie
1 pranešimai
elie fr
Sveiki, kokios galios keraminė lemputė būtų tinkama kaimanų smaugliui stiklo terariume, kurio matmenys yra 130x45x60?
Victoria
1 pranešimai
victoria fr
Nėra lemputės pythonui, tačiau yra šildoma kilimėlis ir termostatas
CAMILLE
1 pranešimai
camille fr
Sveiki, aš nusipirkau šią 75 W šildymo lempą savo vėžliams, ar ji tinkama? Ar reikia, kad ji taip pat skleistų šviesą? Kiek laiko turėčiau ją palikti įjungtą? Ar viena pakanka? Ačiū už jūsų atsakymą
MATTHIEU
1 pranešimai
matthieu fr
Sveiki, galia priklauso nuo šildomo tūrio, manau, kad 75 W tiks mažam terariumui. Būtina papildyti UVA ir UVB apšvietimu, kad jūsų vėžliai būtų sveiki.
jean-luc
2 pranešimai
jean-luc fr
Galia yra jūsų terariumo tūrio funkcija. Keraminė lemputė puikiai tinka terariumui šildyti. Vis dėlto ją reikia prijungti prie keraminės kasetės ir termostato, kad reguliuotumėte temperatūrą. Patvirtinu, kad UVB lemputė yra būtina vėžlio gerovei terariume. Kokybiškų pasirinkimų asortimentą rasite svetainėje zoomalia.
Paul-Emmanuel
1 pranešimai
paul-emmanuel fr
Sveiki, ar galiu naudoti šią lempą vienos savaitės viščiukams?
Michèle
1 pranešimai
michèle fr
Sveiki, Taip, jaunesniems viščiukams. Aš nusipirkau 75 W lempą, bet reikia rėmo, iš kurio pagamintas narvas, kad būtų galima įdėti lempą į vidų, kad viščiukai nesudegtų, ir ją padėti maždaug 60 cm nuo grindų. Galia priklauso nuo vištidės dydžio. Mano vištidė buvo maždaug 1,20 x 0,90 x 1 m aukščio. Su šia lempa viščiukai nėra apšviečiami, kaip su infraraudonųjų spindulių lempa. Tai svarbu. Labai nuoširdžiai.
colette
1 pranešimai
colette fr
Taip, įmanoma savaitės amžiaus viščiukams. Aš tai jau dariau, derindamas įprastą infraraudonųjų spindulių lempą dieną, kad viščiukai turėtų šviesą ir šilumą dieną, ir keraminę lempą naktį, kad jie turėtų šilumą be šviesos naktį. Tačiau įsivaizduoju, kad galima naudoti tik keraminę lempą, tokiu atveju viščiukai turės tik šilumą visą dieną ir pasitenkins dienos šviesa. Tačiau, norint nustatyti, kokiame aukštyje reikia reguliuoti keraminę lempą ir išvengti perkaitimo rizikos, reikia termometru išmatuoti tikrąją viščiukų lygio temperatūrą. Be to, reikia "šaltos" zonos (šiek tiek toliau nuo lempos), kad viščiukai, jei per karšta, galėtų truputį nutolti nuo šilumos šaltinio. Ir, žinoma, daug gerti (būkite atsargūs dėl nuskendimo pavojaus, nes viščiukai linkę nuskęsti net mažame vandens kiekyje).
Robin
1 pranešimai
robin fr
Labas, Aš įsigijau 150W keraminę lempą, skirtą šildyti savo leopardinio gekono terariumą (60x45x45) iki apie 30-32 laipsnių karščio taško, tačiau pastebėjau, kad ji yra per stipri ir per daug šildo, nepaisant termostato. Todėl galvojau įsigyti mažesnės galios lempą. Kokią rekomenduotumėte? 100, 75 ar 50 W?
sylvia
1 pranešimai
sylvia fr
Sveiki, Netrukus turėsiu pelomedusą vėžlį, jai, žinoma, reikės pliažo, kurį turi šildyti lempa. Ar toks lemputės tipas tiktų? Jei taip, ar ji visada turi būti įjungta? Kam reikalingas termostatas? Dėkoju už jūsų atsakymą Pagarbiai
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki! Šią lemputę galite naudoti savo vėžliui, ji suteiks reikiamą šilumą paplūdimyje. Jos galia priklausys nuo terariumo dydžio ir atstumo, kuriame ją pastatysite. Reikia labai rūpestingai įsitikinti, kad ji yra gyvūnui nepasiekiama, kad jis nenusidegintų.Taip pat būtina įdiegti UV lemputę, kad suteiktumėte reikiamą UVB ir UVA kiekį, kurie yra būtini jūsų roplio geram vystymuisi.Termostatas leis reguliuoti temperatūrą ir automatiškai įjungti bei išjungti lemputes kasdien.Šios lemputės skirtos natūralioms sąlygoms atkurti ir pakeičiant saulės šviesą bei šilumą, todėl jos neturėtų veikti nuolat. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Jūs visiškai galite naudoti šią lemputę savo vėžliui, ji suteiks reikiamą šilumą ant smėlio. Jos galia priklausys nuo terariumo dydžio ir atstumo, kuriame ją pastatysite. Būtina pasirūpinti, kad ji būtų nepasiekiama gyvūnui, kad jis nesudegtų. Taip pat būtina naudoti UV lempą, kad būtų suteikta tinkama UVB ir UVA kiekio dalis, būtina Jūsų roplio geram vystymuisi. Termostatas leis reguliuoti temperatūrą ir automatiškai kasdien įjungti ir išjungti lemputes. Pastarosios naudojamos siekiant atkurti natūralias sąlygas ir pakeisti saulė šviesą bei šilumą, todėl neturėtų veikti nuolat. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Thomas
1 pranešimai
thomas fr
Sveiki, ar ši keraminė lemputė tinka Pacmano varlės terariumui šildyti?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, keraminę lemputę naudoti visiškai įmanoma. Reikės ją padėti taip, kad gyvūnas negalėtų prie jos prisiliesti ir nesudegtų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Cedric
1 pranešimai
cedric fr
Labas, ar 50 W keraminė lemputė kartu su 22 W šildymo kilimėliu yra pakankami, kad šildytumėte terariumą iki 32 laipsnių, kurio matmenys yra 60 x 45 x 30 cm?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki,
To pakaks. Rekomenduojama naudoti termostatą, kad užtikrintumėte, jog terariumas visada būtų tinkamos temperatūros.
Pagarbiai,
Zoomalia komanda
Stephen
1 pranešimai
stephen fr
Sveiki, planuoju įsigyti 100x50x50 medinį OSB terariumą pogonui, todėl kokio galingumo lemputę turėčiau pasirinkti, kad po lempa būtų apie 38 laipsniai šilumos taškas? Ir ar vis tiek turėčiau įsigyti šildomą kilimėlį kaip papildą prie lemputės šilumos taškui?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, rekomenduojame pasirinkti 150W–200W galią, priklausomai nuo atstumo, kuriame yra lempa. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Fabien
1 pranešimai
fabien fr
Sveiki, turiu 60*45*45 dydžio terariumą su jaunuoju pogonos drakonu ir norėčiau pasirinkti šią 150W lempą, nes planuoju keisti terariumą po 3-4 mėnesių. Galvojau pasirinkti tokios galios lemputę, nes turiu "Lucky Reptile tc2 pro". Kokį UV lempą rekomenduotumėte?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Reikės pasirinkti 10.0 UVB lemputę, 13W bus pakankama jūsų mažam terariumui. Žinoma, reikės keisti galią, kai keisite terariumą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Elodie
5 pranešimai
elodie fr
Sveiki! Norėčiau pradėti naudoti tokio tipo lemputę, tačiau noriu sužinoti: ar ji skleidžia infraraudonąją spinduliuotę, ar ji pati įkaista, ar ne? Mano klausimas yra, ar galiu ją taip tiesiog įdėti į savo terariumą, ar yra rizika, kad mano gyvatė apsidegins ir todėl turiu ją apjuosti tinklu?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ši lemputė yra kaitinamoji lemputė. Todėl ji yra karšta ir turėtų būti laikoma atokiau nuo jūsų roplio, kad būtų išvengta nudegimų rizikos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Alicia
1 pranešimai
alicia fr
Sveiki, turiu terariumą 160x60x60. Turiu šildymo kabelį, kurio galia yra 50 W. Su lempa norėčiau pasiekti aukštesnę aplinkos temperatūrą. Ar tai būtų gerai?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Žinoma, galite pasirinkti 100W lemputę. Pagarbiai, Zoomalia komanda
gael
1 pranešimai
gael fr
Sveiki, kokios galios lempos reikia terariumui, kurio matmenys 120x60x60, kad karštojo taško temperatūra būtų apie 30 laipsnių? Iš anksto dėkoju
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Tai priklausys nuo aukščio, kuriame bus pastatyta lempa, ir nuo aplinkos temperatūros. Pavyzdžiui, norint gauti karšto taško temperatūrą 30°C su lempa, pastatyta 30 cm aukštyje, reikės 100W galios. Pagarbiai, Zoomalia komanda
lola
10 pranešimai
lola fr
Sveiki, kokia lemputė būtų geriausia stiklinio 60x45x60 terariumo karštajai pusei šildyti leopardiniam gekonui?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, reikėtų rinktis 200W lemputę ir koreguoti jos aukštį, atsižvelgiant į gautą temperatūrą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Camilia
1 pranešimai
camilia fr
Sveiki, turiu terariumą 65*35*30 su Testudo graeca vėžliu. Nusipirkau 150W kaitinamąją lempą ir man atrodo, kad ji šiek tiek per stipri, ką jūs manote? Iš anksto dėkoju
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Tai iš tiesų gali pasirodyti daug, tačiau tai priklauso nuo lempos vietos ir atstumo iki terariumo pagrindo. Pirmiausia reikia išmatuoti temperatūrą šiltoje vietoje, kuri neturėtų viršyti 30°C. Jūsų vėžlys taip pat turėtų turėti šaltą zoną, kurioje temperatūra yra tarp 20 ir 25°C max. Jei temperatūros yra per aukštos, reikėtų apsvarstyti galimybę pakeisti lemputę. Pagarbiai, Zoomalia komanda
jeremy
1 pranešimai
jeremy fr
Sveiki, turiu OSB terariumą, kurio matmenys 80x50x50 cm, ir planuoju įsigyti 2 leopardinius gekonus. Norėčiau sužinoti, kuri lempa būtų geresnė: 100 W ar 150 W? Mano kambario temperatūra dieną yra nuo 20 iki 22°C, o naktį nuo 18 iki 20°C.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, 100 W lemputė bus visiškai tinkama. Nepamirškite reguliariai tikrinti temperatūrą ir, jei reikia, pakoreguoti lempos padėtį. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Marine
2 pranešimai
marine fr
Kiek vatų reikia keraminei šildomajai lempai atviram mediniam 90x50x20 terariumui, kuriame gyvena Hermann vėžlys?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, kaitrinančią lempą reikia uždėti tik ant vienos terariumo dalies (pakrantės dalies). Pagarbiai, Zoomalia komanda
Marine
2 pranešimai
marine fr
Sveiki, ką tik nusipirkau vienerių metų Hermanno veislės vėžliuką. Nusipirkau kombinuotą UV ir šildymo lempą, bet nesu patenkinta, nes visada atrodo, kad yra diena. Man reikia patarimo, nes nelabai žinau, ką pirkti: šildančią lempą ar keraminę, ir kokios galios ir kokio UV? Esu šiek tiek pasimetus. Mano kambario temperatūra yra 20 laipsnių, o mano terariumas yra 90x50 cm dydžio ir 20 cm aukščio, atviras ir pagamintas iš medžio. Iš anksto dėkoju.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, rekomenduojame šildomą+UVB 50 vatų lempą. Šildoma lempa turėtų būti įjungta pačiomis karščiausiomis dienos valandomis (pvz., nuo 12 iki 14 val.)

Pagarbiai,
Zoomalia komanda
Jérémy
1 pranešimai
jérémy fr
Sveiki, aš turiu Herman vėžlių. Šiuo metu turiu 75W šildymo lempą terariume, kurio ilgis 60 cm, plotis 45 cm, aukštis 30 cm. Lempa pritvirtinta 38 cm aukštyje. Karštoje vietoje pasiekiu 30° C, o šaltoje vietoje - 22° C temperatūrą. Be to, turiu termostatą iš jūsų svetainės. Reikia pakelti keliais laipsniais karštos vietos temperatūrą, kokios galios lempą turėčiau pasirinkti?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, tokiais atvejais mes rekomenduojame pradėti nuo 100 W lemputės vietoj 75 W lemputės. Pagarbiai, Zoomalia komanda
yvon
3 pranešimai
yvon fr
labas, kiek laiko garantija galioja keraminėms lempoms? Pagarbiai
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šio tipo gaminiui gamintojo garantija yra 1 metai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Marilyn
3 pranešimai
marilyn fr
Sveiki, ar ši 100 W kaitinanti lempa suderinama su Glow Light maxi lempų laikikliu su spaustuku? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Taip, ši lemputė yra suderinama. Pagarbiai, Zoomalia komanda
joy
6 pranešimai
joy fr
labas, aš turiu gyvatę, bet man reikia šaltos zonos su 26 °C dieną ir 24 °C naktį bei šiltos zonos su 30 °C dieną ir 26 °C naktį. Kokio tipo lemputę turėčiau pasirinkti? Labai ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Siekiant reguliuoti dienos ir nakties temperatūras bei išvengti pernelyg didelių svyravimų, bus būtina turėti dvi šildymo sistemas bei termostatą, kuris valdys dienos ir nakties temperatūras. Tam mes rekomenduojame šio tipo produktą: https://www.zoomalia.com/animalerie/thermostat-hygrostat-digital-deux-circuits-p-14503.html. Galite sujungti šildymo sistemas ir pasirinkti, pavyzdžiui, keraminę lemputę kartu su šildančiu kilimėliu. Šių priedų galia turi būti nustatyta pagal tai, kokią roplių rūšį laikote, taip pat atsižvelgiant į atstumą tarp lemputės ir grindų. Taip pat svarbu atsižvelgti į kambario, kuriame yra terariumas, aplinkos temperatūrą. Pagarbiai, "Zoomalia" komanda
jeoffrey
1 pranešimai
jeoffrey fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, kokios galios reikia, kad terrariume, kuriame yra 50 cm atstumas nuo substrato iki lempos, aplinkos temperatūrai esant 20 °C, būtų pasiektas šilumos taškas, esantis 32 °C.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, reikėtų laikytis maksimalios galios: 200 W. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Vivien
1 pranešimai
vivien fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar 50 W lemputė, esanti ant grotelių, esančių ant 18 mm medinio terariumo (L50 l50 h60), leis man turėti karštą tašką viršutinėje dalyje (32°C) ir šaltą tašką ant grindų (27°C). Iš anksto dėkoju. Bučiučiai
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, 50W lemputė bus pakankama, tačiau sunku tiksliai atsakyti, nes tai priklausys nuo jūsų kambario temperatūros. Kita vertus, turint 60 cm aukštį, reikės gerai sureguliuoti lempos aukštį, kad būtų pasiektos norimos temperatūros. Nedvejokite išmatuoti ir atlikti bandymus, kad būtumėte tikri dėl tinkamos temperatūros. Pagarbiai, Komanda Zoomalia
baptiste
1 pranešimai
baptiste fr
Sveiki, turiu phelsuma grandis. Kokio galingumo lemputę turėčiau naudoti, kad mano terariume, kurio matmenys yra 45x45x60, būtų šildymo zona su 29° temperatūra ir šilumos taškas apie 35°?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Tai priklauso nuo kelių veiksnių: atstumo tarp lemputės ir grindų bei kambario, kuriame yra terariumas, temperatūros. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Simon
1 pranešimai
simon fr
Sveiki, ar galite pasakyti santykį tarp vatų ir šildomo paviršiaus, prašau? Ačiū.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, 50 W lempa skirta 50 L terariumui, 75 W – 75-100 L terariumui, 100 W – 100-150 L, 150 W – 150-200 L, o 200 W – 200-250 L. Tai tik vidutiniai matmenys, kambario, kuriame yra terariumas, temperatūra gali paveikti šildymo lempos efektyvumą, reikėtų atsižvelgti į šį parametrą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Laura
1 pranešimai
laura fr
Sveiki, ar šildymo lempa 200W yra platesnė nei 100W? Jei taip, koks jos skersmuo? Norėčiau sužinoti, prieš užsakant, ar ji tilps į mano apsaugos narvą. Iš anksto dėkoju! Laura
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Visos šios lempos yra vienodo dydžio, skiriasi tik galia. Skersmuo yra 8 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą