Klausimai, diskusijos apie produktus Pakeitimo membrana Trixie drėkintuvui
14 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
florence
Sveiki, Ar galiu sužinoti raidžių ir skaičių, įrašytų membranos gale, kurios nuoroda yra 34637? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ši prekė šiuo metu nepasiekiama pas mūsų tiekėją. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
florence
Sveiki, Ar galite man patvirtinti, kad tikrai galima pakeisti Fogger XL ultragarsinio rūko generatoriaus iš trixie membraną su jūsų membrana su nuoroda 34637. Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, tai tikrai yra šis numeris. Šiuo metu mūsų tiekėjas neturi šios atsarginės dalies sandėlyje, ji vėl bus prieinama balandžio viduryje. Pagarbiai, Komanda Zoomalia
1 pranešimai
alexandre
Sveiki, turiu XL dulkinimo įrenginį iš TRIXIE, tačiau membrana man atrodo keista, aš išardžiau savo membraną ir nė viena dalis neatrodo kaip ta, kurią parduodate.... Ar būtų įmanoma gauti surinkimo schemą ir (arba) tikslesnes nuotraukas apie šią atsarginę membraną.... Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šiam produktui nėra atsarginės membranos. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
1 pranešimai
christelle
Sveiki, norėjau sužinoti, kaip pakeisti trixie xl drėkintuvo membranas ir kurių reikia. Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Dėl ultragarsinio rūko purkštuvo Fogger XL reikės šios membranos: Atsarginė membrana rūko purkštuvui (dideliam) už 8,49 €, prekės kodas 34637 mūsų svetainėje. Norėdami pakeisti membraną, rekomenduojame kreiptis į naudojimo instrukciją arba pasikonsultuoti su tam tikrais forumais internete. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
3 pranešimai
julien
Sveiki, ačiū už žemiau pateiktą informaciją, bet vis dar nežinau, ar abu yra suderinami ir koks yra skirtumas tarp jų. Net ir pas Trixie nerandu didelio membranų modelio. Pagarbiai;
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Straipsnis 31029 yra suderinamas su ultragarso rūko generatoriumi "Trixie" prekės ženklo. O straipsnis 28876 yra suderinamas su ultragarso rūko generatoriumi Fogger XL, taip pat Trixie prekės ženklo. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
julien
labas, ačiū už informaciją
3 pranešimai
julien
Labas, aš nusipirkau "Fogger XL" iš Trixie, norėjau sužinoti, ar membranos 31030 ir 34637 yra suderinamos su šiuo prietaisu ir koks yra skirtumas tarp mažos ir didelės. Pagarbiai.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Jūs turite paimti didelį. Pagarbiai, Zoomalia komanda
18 pranešimai
christophe
Labas, norėjau paklausti, ar ši pakeičiama membrana ir raktas tinka fogger xl ultragarsiniam rūko purkštuvui, ir jei taip, ar man rinktis mažą ar didelį. Ačiū, iki.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, ne, šis straipsnis nėra skirtas Exo Terra rūko gamintojui, bet skirtas Trixie purkštuvui. Pagarbiai, Zoomalia komanda