kaip pereiti nuo gyvo maisto prie šaldytų žiurkių
3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
4 pranešimai
frederic
Labas, mano pitonas yra jau 5 metus ir aš jį visada maitinau gyvais graužikais. Kadangi gyvatė gerokai padidėjo, o kartu ir graužikai, dėl praktinių priežasčių norėčiau pereiti prie šaldytų žiurkių. Ar turite kokių gudrybių, kad perėjimas būtų be problemų? Kokia yra geriausia technika žiurkių atšildymui?
134 pranešimai
pierre
Labas Honda,
Geriausias būdas atšildyti žiurkę yra palikti maišelį su žiurke atvirame ore (į maišelį, žinoma ).
Tačiau dėl to ji tampa daug mažiau patraukli tavo gyvatei.
2 pranešimai
thierry
Ypač neleiskite graužikui taip atitirpti! Jis praras maistingąsias medžiagas, be to, jo viduje gali pradėti plisti kirminai! Todėl panardinkite jį į karštą vandenį apie 15 minučių, būtinai įsitikinkite, kad jis viduje visiškai atitirpęs, prieš duodant ėsti, ir išdžiovinkite, kad vėl atsirastų kvapas! Beje, turiu tą pačią problemą kaip ir tu, honda94, ir mano tiekėjas sakė, kad reikia pereiti tarp šių dviejų, duodant šviežiai užmuštą, todėl bandysiu tai padaryti pirmadienį! Vienintelis trūkumas yra tas, kad nežinau, kaip nužudyti graužiką, mano tiekėjas patarė laikyti galvą replėmis ir traukti už uodegos, kad jam sulaužytum stuburą, todėl aš pabandysiu (kaip su triušiu lol).
2 pranešimai
suzanne
Labas