Klausimai, diskusijos apie produktus Trixie Reptiland infraraudonųjų spindulių šilumos lempa

19 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Emi
7 pranešimai
emi fr
Sveiki Kodėl rekomenduojate šią raudoną IR lempą ropliams, kai dauguma prižiūrėtojų, profesionalų, veisėjų ir zoologijos sodų pataria nekeisti šviesos spektro spalvos dienos gyvūnams? (maisto spalva taip pat keičiasi) Nors ji išties sukuria gerą šiluminį gradientą, ji iškraipo aplinkos spalvas ir gali sukelti problemų laikant nelaisvėje - ypač maitinime. „Basking“ lempas su gyvūnų rūšiai pritaikyta Kelvino spalva tinka dienos gyvūnams, taip pat keraminės lemputės be šviesos, tiek dieną, tiek naktį, bet IR lempos, išskyrus inkubacijai ar viščiukams, nebėra tinkamos.
Jean-Michel
5 pranešimai
jean-michel fr
Sveiki, šiuo metu turiu šią 50 W lemputę, kuri puikiai apšviečia mano 80 cm terariumą, šiltajai mano gekono terariumo daliai. Norėčiau sužinoti šios lemputės suvartojimą. Iš anksto dėkoju už atsakymą. Pagarbiai, Jérémy
Emi
7 pranešimai
emi fr
50 W lemputė sunaudoja.... 50 W. Tačiau IR lempos nėra rekomenduojamos ropliams, išskyrus naktinius.
Florence
1 pranešimai
florence fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ką vadinate „6.0“. Ar tai yra tai, ką rekomenduojate klausimų forume infraraudonųjų spindulių šildymo lempai?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, tai yra UVB spinduliuotės kiekis, kurį skleidžia lempa. Priklausomai nuo jo kilmės klimato, ropliui reikės daugiau arba mažiau UVB: didžiausi rodikliai atitinka dykumos klimatą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Martial
2 pranešimai
martial fr
Sveiki! Kokios galios infraraudonųjų spindulių lempą rekomenduotumėte 80cmx40cm terariumui? Ir kokią lempos laikiklį (modelis ir nuoroda)? Kokią rekomenduotumėte vos vienerių metų Hermann'ų vėžliukui? Iš anksto dėkoju už atsakymą.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Mes galime jums patarti naudoti modelį: Infraraudonųjų spindulių lempa, ø 63 × 100 mm, 50 W Pagarbiai, Zoomalia komanda
Catherine
1 pranešimai
catherine fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar būtų galima naudoti 35 vatų infraraudonąsias lemputes mano Ferplast atlas dėžėje (ji yra 61 cm aukščio ir 82 ant 51 cm pločio) vienai šuniukų vadai. Norėčiau pasiekti maksimaliai 30 laipsnių temperatūrą lizdui ir palaipsniui mažinti temperatūrą... Kokią lemputę pasirinkti? 35 vatų ar 50 vatų? Nenoriu, kad mano kalė perkaistų taip pat... Iš anksto dėkoju už patarimą... Galvoju taip pat įsigyti lempos apsaugą su cokolu, kad mano kalė nenusidegintų...
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, dėl saugumo sumetimų mes nerekomenduojame naudoti kaitinimo lempos plastikiniame dėkle. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Damien
7 pranešimai
damien fr
Sveiki, ar tai tinkamas lemputės tipas, skirtas vandens vėžlių terariumui šildyti?Iš anksto dėkoju Damien
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, galime jus nukreipti į šio tipo produktą: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-anti-eclaboussure-swampglo-p-556.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
Fabrice
1 pranešimai
fabrice fr
Sveiki, aš turiu terariumą 45 x 45 x 45, kurį ketinu naudoti naujai gimusioms vėžliukėms. Jis turi 2 x 2,0 UVB apšvietimą. Kadangi rekomenduojama nenaudoti grindų šildymo, ar galėtumėte man pasakyti, ar šis produktas "infraraudonųjų spindulių lempa 50w" tiktų sukurti karštajam taškui apie 30°? Jei taip, kokį keraminį pagrindą rekomenduotumėte? Pagarbiai
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, naudojant vieną infraraudonųjų spindulių lemputę visą dieną, jūs nesugebėsite atskirti dienos nuo nakties. Naudodami 50W, turėtumėte pasiekti reikalingą 30 laipsnių temperatūrą. Kūdikių vėžliams reikia daug kalcio, kad sukurtų savo kiautą. Mes rekomenduojame 6.0. Pagarbiai, Madeline iš Zoomalia.
océane
2 pranešimai
océane fr
Ar šis šviestuvas tinka lemputei su E27 pagrindu?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ši lemputė turi E27 cokolį. Pagarbiai, Zoomalia Sandy
Clément
1 pranešimai
clément fr
Sveiki, aš ruošiu savo terariumą Anolis equestris (Terariumas 70*50*100). Turiu dienos šildančią lempą, kuri suteikia karštą tašką 35°, tačiau trūksta 5° bendros temperatūros (nors ir įdiegiau šildymo laidą).

Ar ši infraraudonųjų spindulių šildymo lempa galėtų išspręsti šią problemą?
Kokia galia būtų tinkama?
Ar šis laikiklis: https://www.zoomalia.com/animalerie/lampe-reflecteur-a-pince-avec-grillage-p-10857.html yra tinkamai pritaikytas?

Dėkoju iš anksto
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ši lemputė atrodo tinkama, 35 W. Šis laikiklis taip pat atrodo tinkamas. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
Aurélie
1 pranešimai
aurélie fr
Sveiki,

Ieškau šildymo lempos vėžlių paplūdimiui. Mano akvariumas matuoja 80*30*40. Kokio galingumo lempą reikėtų pasirinkti ir kiek vėžlių galiu ten laikyti?
frederic
1 pranešimai
frederic fr
labas, kokios galios man reikėtų mano terariumui, kurio matmenys 118X45X60, ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Viskas priklauso nuo gyvūnų, kuriuos ten ketinate įkurdinti. Pagarbiai, Zoomalia komanda.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą