šildymo lygio problema
Aš turiu terariumą, kurio matmenys yra 90X45X60, ir kovoju dėl tinkamos temperatūros, reikalingos karališkajai pitonai.
Šiuo metu turiu 100W šilumos lempą ir 15W šiluminį kabelį, kurį man davė, ir kurį keisiu į šildomą kilimėlį apie 24W, bei mažą 13W lemputę tik šviesai, nes mano kambarys yra tamsus.
Pasiekiu 23 laipsnių temperatūrą dienos metu, kas yra labai mažai, o naktį ji krenta iki 19 laipsnių su tik šildomu kilimėliu, tad aš toli nuo 28-32 dienos metu ir 23 naktį.
Norėčiau jūsų patarimų ir sužinoti jūsų naudojamą įrangą, nes jaučiuosi pasimetęs, o pitonas greitai atvyksta. Atrodo, kad net pardavėjai nieko nežino apie tai, jų devizas tikriausiai yra "parduoti, kad tik parduoti" (mano gyvenvietėje), pagal įrangą, kurią jie man rekomendavo, pffff.
PAGALBAAA
Labas,
Pirmiausia, kalbant apie šildomą kilimėlį, reikėtų padidinti jo veikimą (galbūt net gerokai daugiau). Kad gerai pakeltumėte temperatūrą, galite papildyti 50 W šildymo kabeliu kartu su termostatu. Šilumos šaltiniui to turėtų pakakti. Viskas priklauso nuo kambario, kuriame yra terariumas, aplinkos temperatūros...! Trumpai tariant, nedvejodami padarykite tai, kas būtina, kitaip galite prarasti savo pitoną.