Klausimai, diskusijos apie produktus

62 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Brandon
1 pranešimai
brandon fr
Sveiki, ką tik įsigijau Hermano vėžlį, jai radau gražų terariumą, kurio matmenys yra 80x40x40, tačiau jos lemputė sugedo ir norėčiau sužinoti, kokios galios lemputės reikia mano mažajai April? Pagarbiai, Brandon Coppee
Mikael
1 pranešimai
mikael fr
Sveiki, turiu 50x25x25 dydžio terariumą mažam pogonui, kokią kaitinamąją lempą turėčiau pasirinkti, kad pasiekčiau 40 laipsnių, maksimaliai 45 laipsnius?
Solen
3 pranešimai
solen fr
Sveiki, mano vėžlių Trachemys scripta ir Pélomédusa lemputės sudegė. Kokią lempą rekomenduotumėte? Parduotuvės šalia manęs niekada neturi lempų, o kai užsisakau iš jų, jos niekada neateina... Mano trachemys akvariumas yra 79 cm ilgio, 29 cm pločio ir 25 cm aukščio, o mano pélo akvariumas yra 41 cm ilgio, 21 cm pločio ir 10 cm aukščio (tai dar kūdikis). Gavau įvairių patarimų, pvz., UVA ir UVB šildančią lempą, šildančią lempą be UV ir šildančią UVB lempą. Iki šiol naudojau UVB šildančias lempas, bet galbūt klystu. Ačiū už jūsų atsakymą.
Delphine
2 pranešimai
delphine fr
Sveiki, norėdamas sumažinti dabartines (keraminė lemputė 75 W) sąnaudas, kokią galią pasirinkti, kad sušildytumėte mano trachemys scripa vietą akvariume 150x40x50 su maždaug 25 cm lempučio ir vietos atstumu, prašau?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, reikės imti ne mažiau nei 60W. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Anne
3 pranešimai
anne fr
Sveiki, norėjau sužinoti, kokią lempą turėčiau pasirinkti sausumos vėžliui, kurį žiemą laikysiu terariume. Ačiū
Alexandre
2 pranešimai
alexandre fr
Sveiki, turiu Pituophis catenifer sayi, kurį ketinu laikyti suaugusį 140 x 120 x 130 dydžio terariume. Šiuo metu jis šildomas grindiniu šildymu, kas jam puikiai tinka. Planuoju jo naujame terariume įrengti didelį plokščią akmenį su lempa viršuje, bet nenoriu pasiekti 40 laipsnių, nes jam reikia tik 30/32 laipsnių po lempa. Naudojant lempą kartu su šildymo kabeliu (įtaisytu nepasiekiamoje vietoje, žinoma ;-) ), man pavyktų sukurti temperatūros gradientą nuo 32 iki 24 laipsnių (32 po lempa, 30 ant grindų karštoje dalyje ir 24 šaltoje vietoje). Kokią lempą galite rekomenduoti? Atsižvelgiant į tai, kad man reikia šildymo lempos, kuri taip pat skatintų augalų augimą, nes kuriu natūralų terariumą. Ir kokios galios? Iš anksto ačiū už atsakymus. Pagarbiai.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Mes rekomenduojame jums 2025 m. modelį, kuris bus labiau tinkamas, jis suteiks reikalingą šilumą ir būtiną šviesą augalams. https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-lumiere-du-jour-sun-glo-daylight-p-576.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
MARIE
1 pranešimai
marie fr
Sveiki visi, turiu 8 mėnesių ir dviejų savaičių pogoną. Aš ką tik nusipirkau jai terariumą, kurio matmenys 120x60x60 (vietoj dabartinių 80x60x60). Turiu šildymo lempą (30/35°C) ir UV lempą. Ar tai bus pakankama didesniame terariume? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Jei reikia, reikės pritaikyti šildymo ir UV lempų galią. Pirmiausia rekomenduojame patikrinti naujojo terariumo temperatūras su turima įranga. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Emie
1 pranešimai
emie fr
Sveiki, turiu 7 mėnesių stepių vėžlį ir norėčiau sužinoti, kokia yra ideali temperatūra karštoje vietoje, nes gavau labai skirtingų patarimų... Ir kokią lemputę man rekomenduotumėte? Ar yra lentelė, rodanti, kiek laipsnių suteikia vatai? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Stepių vėžliui karščiausio taško temperatūra turėtų būti 40 °C. Lempa turi būti pakankamai galinga. Ją reikia pasirinkti, atsižvelgiant į vietą, kurioje ją įrengsite, nes atstumas tarp lempos ir karščiausio taško paviršiaus gali keisti temperatūrą. Nedvejodami kreipkitės į įvairius forumus, kurie pagal jūsų poreikius gali suteikti individualių atsakymų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Baro
2 pranešimai
baro fr
Sveiki, ar ši lemputė gali šildyti vėžlių sausumos zoną iki 31 laipsnių 30 cm atstumu? Ir ar ši lemputė skleidžia UVA ir UVB spindulius? Jei ne, ar galėtumėte rekomenduoti lemputę, kuri atlieka viską? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, galite naudoti Solar Glo lemputę, kuri atlieka abi funkcijas. https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-solar-glo-p-580.html 125W bus pakankamai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
joy
6 pranešimai
joy fr
labas, aš turiu 2 paleomedūzų vėžlius, kokio tipo lemputę turėčiau įsigyti, kad ji sušildytų iki 33–36 laipsnių temperatūros ir būtų 35 cm atstumu nuo mano paplūdimio. Labai ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, reikalinga 150 W lemputė. Rekomenduojame patikrinti temperatūrą ir atitinkamai sureguliuoti aukštį pagal pasiektą šilumą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
loic
3 pranešimai
loic fr
SveikiTemperatūra mano vietovėje labai svyruojaAr galiu 150×50×60 terrariumui naudoti 2×100W lemputes ir 46W šildymo kilimėlį?Planuoju viską prijungti prie termostatoAr šių 3 daiktų kombinacija yra tinkama mano BIC?Iš anksto dėkoju
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Taip, galite sujungti šildymo lemputes ir kilimėlius. Termostatas leis jums tiksliau įvertinti ir kontroliuoti temperatūrą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Cyril
1 pranešimai
cyril fr
Sveiki, kokią lempą pasirinkti, kad 150 cm ilgio x 60 cm pločio x 60 cm aukščio terariumo šiltoje zonoje būtų 30/33 laipsniai? Žinant, kad aš jau turiu tokio dydžio terariumą ir su 160 vatų lempute gaunu 45 laipsnius po šviesos šaltiniu. Jei galite man padėti, iš anksto dėkoju. Pagarbiai
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Galime nukreipti jus į terariumo šildymo lemputės modelį 100W, nuoroda 6526Tačiau rekomenduojame sujungti savo laikiklį su termostatu, kad kuo geriau reguliuotumėte temperatūrą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
celine
1 pranešimai
celine fr
labas, koks yra tinkamiausias šios lemputės laikiklis, prašau? ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Lempos laikiklis su gnybtais turėtų tikti šiai lempai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
cyril
1 pranešimai
cyril fr
Labas vakaras, aš turiu terariumą 120-60-60, kurį jau maitina Solar raptor prožektorius, prie kurio šilumos taške gaunu 33 laipsnius. Norėčiau sužinoti, kokią kaitrinę lempą pasirinkti, kad būtų pasiekta 40-45 laipsnių temperatūra? Iš anksto dėkoju.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, 40 W lempa turėtų atitikti jūsų poreikius. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Sabrina
1 pranešimai
sabrina fr
Sveiki, ar galite nurodyti apytikslę šios lempos tarnavimo trukmę, nes viena iš lempų, įsigytų per paskutinį mano užsakymą, šildė mano terariumą vos savaitę. Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Lemputes keičiamos kasmet. Jos tarnavimo laikas priklauso nuo jūsų naudojimo. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
blandine
1 pranešimai
blandine fr
Sveiki,Turiu 120x60x60 dydžio terariumą savo testudos graecas ir norėčiau sužinoti, ar ši šildymo lemputė tinka jų karštojoje zonoje, ir ypač kiek vatų turėčiau pasirinkti.Iš anksto dėkojuPagarbiai.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, ši lemputė turėtų tikti. Kalbant apie vatų skaičių, tai priklauso nuo jūsų kambario temperatūros, ar yra antras šilumos šaltinis. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
Laura
1 pranešimai
laura fr
Labas, norėčiau sužinoti, ar ši lemputė tinka atogrąžų terariumui (70/90% drėgmės)? Jei ne, kurią rekomenduotumėte? Ir žinant, kad mano terariumo matmenys yra 125x125x185 (ilgis x plotis x aukštis), kiek vatų turėčiau pasirinkti? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Rekomenduojame šią lemputę: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-repti-glo-5-0-reproduisant-le-climat-tropical-p-583.html Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
mickael
3 pranešimai
mickael fr
Labas, aš turiu du skorpionus. Ką patartumėte dėl šildymo? Ar reikalinga 28 laipsnių temperatūra dieną ir 20–22 laipsnių temperatūra naktį?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, galime jums pasiūlyti šį produktą, jei turite imperatoriškųjų skorpionų: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-repti-glo-5-0-reproduisant-le-climat-tropical-p-583.html Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
ESTELLE
1 pranešimai
estelle fr
Sveiki, aš ką tik įsigijau sausumos vėžlį ir padėjau jį į terariumą. Norėčiau įrengti šildomąją lempą, bet nežinau, kaip ją pasirinkti ir kokio intensyvumo? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Viskas priklauso nuo jūsų terariumo dydžio, jūsų kambario aplinkos temperatūros ir ar turite kitą šilumos šaltinį, todėl sunku pateikti tikslų atsakymą. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
Clément
2 pranešimai
clément fr
Sveiki, auginu svirplius ir man reikia 30-35 laipsnių temperatūros. Turiu plastikinę dėžę, kurios dydis yra maždaug 70 cm ilgio, 40 cm pločio ir 40 cm pločio. Kokio galingumo lemputės man reikėtų, kad pasiekčiau tokią temperatūrą? Ačiū.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, aš rekomenduočiau 60w lemputę kartu su termostatu, kad būtų galima geriau reguliuoti temperatūrą. Viskas priklauso nuo to, kokia yra patalpos, kurioje yra terariumas, aplinkos temperatūra. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
Clément
2 pranešimai
clément fr
Sveiki, koks yra šios lemputės cokolis? Ir norint pasiekti 30 laipsnių temperatūrą, kiek vatų lemputė man tiktų? Ačiū, su pagarba.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, tai yra E27 lizdas. Viskas priklauso nuo jūsų terariumo dydžio ir vietos, kurioje yra jūsų lemputė. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
FABIENNE
2 pranešimai
fabienne fr
Sveiki, aš turiu du klausimus: Pirmasis: ar ši lemputė tiks mano klasikiniam lovos lempos laikikliui? Antrasis: ar ši lemputė tinkama jaunoms sausumos vėžliukams? Ačiū Fabienne
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šiai lemputei rekomenduojame šį laikiklį: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-sun-dome-avec-douille-en-ceramique-et-reflecteur-en-alliage-p-79.html. Ši lemputė gali būti pritaikyta jauniems sausumos vėžliams. Pagarbiai, Mary iš Zoomalia
tifani
1 pranešimai
tifani fr
labas, norėčiau sužinoti, ar 40 W kaitinamoji lempa terariumui sunaudoja daug elektros energijos???
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Labas, Ji suvartos 0.040 kW/h. Pagarbiai, Mary iš Zoomalia
Thibault
1 pranešimai
thibault fr
Sveiki, ar ši lemputė pakankamai tinka kaip šilumos ir šviesos šaltinis mediniame terariume su dviem Hermann vėžliukais viduje? Iš anksto dėkoju
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, 60W šildymo lempa yra pakankama, padėkite ją virš atviros vietos, kurioje vėžliai mėgsta ilsėtis. Lempa skleidžia šviesos srautą, tačiau tai nėra pagrindinė jos savybė. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
Corinne
3 pranešimai
corinne fr
Sveiki, 2011 m. rugsėjo 18 d. jūs teigiate, kad ši lemputė suderinama su Glow Light Maxile spaustuvu. 2013 m. kovo 3 d. sakote, kad ji nesuderinama. Ar ji galų gale suderinama? Jūrinės faneros terariume, kurio matmenys yra 1,60 x 1,20 x 0,60 (A x I x P), turiu 100 W powersun lempą, ji šyla iki 26°. Man reikia 30° tam, kad būtų galima laikyti vandeninį drakoną. Ar galiu pridėti šildymo lempą, kad padidinčiau temperatūrą? Jei taip, kokios galios reikėtų?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Mes galime Jums rekomenduoti šią šildančią lemputę: https://www.zoomalia.com/animalerie/intense-b-spot-25w-chaleur-p-18971.html Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
mikael
5 pranešimai
mikael fr
Sveiki, kiek vatų reikia mano pogonui? Terariumas yra 60x30x45
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ar norėtumėte susieti šią lemputę su kitu šilumos šaltiniu? Pagarbiai, Zoomalia komanda
SANDRINE
2 pranešimai
sandrine fr
Sveiki, kokios galios reikėtų mediniam terariumui, kurio matmenys yra 150x60x60? Planuoju įdėti 90 cm, 30 vatų Reptil Go neoninę lempą. Šis terariumas skirtas mano pogonoms.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Rekomenduojame rinktis 60W lemputę. Pagarbiai, Zoomalia komanda
julien
1 pranešimai
julien fr
labas, ar ši lemputė suderinama su combo deep dome laikikliu?
Séverine
6 pranešimai
séverine fr
Sveiki, ar šis žibintas galėtų tikti ant Glow Light Maxi lempos laikiklio su spaustuku? Dėkoju už jūsų atsakymą.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki,Ši lemputė netinka, galite naudoti iki 250W lemputę, tačiau ne šildymo ar keraminę lemputę, nes jos skleistų per daug šilumos šiam lempos laikikliui.Su pagarbaZoomalia komanda
Nadege
1 pranešimai
nadege fr
Sveiki, kokią lempą turėčiau pasirinkti 60x35x23 terariumui su 28x28 šildymo kilimėliu po juo Hermann ir Graeca vėžliui šildomame kambaryje, kurio temperatūra yra 22°C.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Jūsų terariumo dydžiui ir turint omenyje, kad jau turite šildomą kilimėlį, 50 W lemputė bus pakankama. Galite rasti tik šildančių lempučių ir lempučių, jungiančių UV ir šildymą, taip pat halogeninių? Visais atvejais rinkitės 50 W. Pagarbiai, Zoomalia komanda
christine
11 pranešimai
christine fr
Sveiki, ar 40 W lemputė, įrengta 30 cm virš jūsų vėžlio buveinių, bus pakankama? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, iš principo 40 vatų lemputė leidžia pasiekti maždaug 32 laipsnių temperatūrą. Štai nuoroda, kuri gali padėti jūsų vėžlio auginime: http:/jacques.prestreau.pagesperso-orange.fr/tortues/pdf/35_aquarium.pdf Pagarbiai, Zoomalia komanda
auguste
9 pranešimai
auguste fr
Sveiki, kokios galingumo šviestuvo reikia 80/45/60 cm dydžio terrariumui su barzdotuoju drakonu (Pogona), ačiū.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, viskas priklauso nuo kitų apšvietimų terariume. Atsižvelgiant į jūsų terariumo dydį, reikia maždaug 100W. Pagarbiai, Zoomalia komanda
FANNY
3 pranešimai
fanny fr
labas, man reikia šildančios lemputės ir UV lempos mano vėžliui. Ar ši lemputė tinka abiem? Ar ką patartumėte įsigyti, žinant, kad aš iš jūsų pirksiu 2 Glow Light Maxi lempos laikiklius.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, norint pakankamo UV spinduliavimo, rekomenduojame rinktis Power Sun / Sun Glo / Beam lempas.
7790
1 pranešimai
7790 fr
Sveiki, ar ši lemputė skleidžia UVB spindulius ir ar ji suderinama su "Glow Light Maxi" lempų laikikliu su spaustukais? Iš anksto dėkoju
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ši lemputė yra UVB ir suderinama su "glo-light" laikikliu. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą