Šildomos kilimėliai / Šildymo plokštės terariumams

7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Julien
18 pranešimai
julien fr

Štai turiu terariumą, priedus ir priemones savo gyvatės gerovei... (Kurią dar neturiu), bet aš viską ruošiu iš anksto. Maža problemėlė, man atrodo, kad šildymo kilimėlis labai ilgai šyla. Prašau, pasakykite man, kiek laiko ir kokių veiksmų reikia imtis, kad jis būtų kuo efektyvesnis. Iš anksto dėkoju.

xavier
6 pranešimai
xavier fr

sveiki, kiek vatų yra tavo šildymo kilimėlis ir koks yra tavo terariumo sudėtis... jei gali, parodyk nuotrauką. ar turi skaitmeninį termometrą ir termostatą, kad galėtum reguliuoti temperatūrą? taip pat, kurioje vietoje terariume yra kilimėlis? maža klausimas: kokia yra temperatūra patalpoje, kurioje yra terariumas? ačiū už atsakymą, taip galėsiu duoti keletą patarimų.

Julien
18 pranešimai
julien fr
Tai yra 8 vatai. Ir pagal du punktus, kuriuos tu man perduodi, neturiu skaitmeninio termometro nei termostato. Patalpoje paprastai būna apie 18°C, ačiū labai, esu atviras geriems patarimams, ir tu atrodo gerai žinai, ką darai. :)
xavier
6 pranešimai
xavier fr

ok, aš suprantu tada tavo problemas, gali man pasakyti savo terariumo dydį, prašau?

xavier
6 pranešimai
xavier fr
[gauche]pasakyk, kokį gyvūną įdėsi viduje,? manau, kad tavo kilimas nėra pakankamai galingas ............. laukiu, kol tu man duosi savo terariaus ilgį, aukštį ir iš ko jis pagamintas - stiklo ar medžio?[/gauche]
Julien
18 pranešimai
julien fr
Taip, per pietus grįžtu namo, darau nuotraukas, kurias tau perduosiu po pietų, sutarta? Pirmiausia pradėsiu nuo Pantherophis Guttatus.
xavier
6 pranešimai
xavier fr

taip, tai veikia tada .....!!

Julien
18 pranešimai
julien fr

Dar kartą ačiū už tavo informaciją, buvau užimtas vėliau ir vėl aptikau savo „įrašą“, dar kartą dėkoju. 

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą