Hermann vėžliai - cypsėjimas ir patinę akys

3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Sindy
4 pranešimai
sindy fr

Labas,

turiu du jauniklius Hermann vėžlius terariume; pastaruoju metu jų akių kontūrai retkarčiais (kelis kartus per dieną) patinsta, o po to vėl normalizuojasi, ir man atrodo, kad šviesa yra pagrindinė šio patinimo priežastis. Jie taip pat skleidžia daug "cyptelių", tai labai aukšto tono garsai ir nemanau, kad tai yra labai normalu.

Antraip, jie įprastai maitinasi, nors jiems sunku plėšyti maistą (dažniausiai duodu salotų, cikorijų ir kiaulpienių lapų); vienas iš jų nėra labai aktyvus, daug miega ir atrodo pavargęs, o kitas nuolat vaikšto po terariumą, taigi atrodo, kad su juo viskas gerai.

Labai jaudinuosi, ar kas nors turėtų idėją, kas jiems yra? (Jei reikia papildomos informacijos apie terariumo įrengimą ar jų simptomus, teiraukitės)

Iš anksto dėkoju tiems, kurie bandys man padėti.

Elodie
135 pranešimai
elodie fr

Sveiki, Adalsinde,

ar kreipėtės į savo veterinarą? Būtina medicininė nuomonė.

Informuokite mus apie situaciją

Nuoširdžiai,

Elodie iš Zoomalia

Sindy
4 pranešimai
sindy fr

Sveiki, taip, aš bandžiau pasikonsultuoti su savo veterinaru, tačiau, deja, jis nelabai išmano apie vėžlius; jis tik spėliojo dėl per didelės UV spindulių dozės (kas man atrodo neįmanoma, kadangi dar nenusipirkau UV lempos), arba dėl konjunktyvito.

Vis dėlto, jei kas nors žino veterinarijos gydytoją, specializuotą reptilijų srityje netoli Tulono, man būtų naudinga informacija.

CHRYSTELLE
3 pranešimai
chrystelle fr

Sveiki, reikia skubiai apsilankyti pas veterinarą. Hyères yra viena, kuri rūpinasi vėžliais. Nepamenu vardo. Reikia paieškoti geltonuosiuose puslapiuose. Gero vakaro.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą