Klausimai, diskusijos apie produktus Hamiform Optima pilnas maistas žaisliniams triušiams ir jauniems triušiams
100% klientai
rekomenduoti šį produktą
10 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
emilie
Sveiki, mano triušis yra 7 mėnesių, ir aš svarstau, ar duoti jam suaugusio triušio granulės ar jauno triušio granules. Ką man patartumėte? Žinant, kad prieglaudoje jis gavo suaugusiųjų granules, nes jie neturėjo kitokių... Iš anksto dėkoju
1 pranešimai
solène
Sveiki, jie rekomenduojami iki 7 mėnesių, todėl galite tiesiogiai duoti suaugusiųjų granules, tačiau būtinai atkreipkite dėmesį į tinkamą maisto perėjimą.
1 pranešimai
ines
Sveiki, mano triušiui yra 6 mėnesiai, kiek kartų per dieną turėčiau jam duoti maisto? Ir kiek granulių? Ačiū
3 pranešimai
virginie
Negalima per daug jų duoti, nes jūsų triušis gali priaugti svorio. Pirmenybę teikite džiovintoms žolėms ir gėlėms bei šviežioms daržovėms. Visa tai su šienu yra daugiau nei pakankamai! Granulių nereikia...
1 pranešimai
josiane
20 g kiekvieną rytą, papildant šieną, morkas, salotas, krapus ir šviežią vandenį. Taip pat petražolių ir visų žalių daržovių, kurias jis gali mėgti.
1 pranešimai
anais
Kokio amžiaus galima duoti suaugusiam triušiui kruopų?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis maistas tinka visiems jaunikliams triušiams po nujunkymo iki suaugusio amžiaus. Pagarbiai, Zoomalia komanda
5 pranešimai
anna
Sveiki, mano triušis yra žaislas triušis, todėl ar galiu jam duoti šį maistą visą jo gyvenimą
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, taip, šis maistas tinka jūsų suaugusiam žaisliniam šuniui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
laetitia
Sveiki, iki kokio amžiaus reikėtų duoti šiuos granulius nykštukiniam triušiui? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, jūs galite duoti iki aštuonių mėnesių amžiaus, net iki vienerių metų. Pagarbiai, komanda Zoomalia