Grammostola rosea

4 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
franck
3 pranešimai
franck fr

Nesen įsigijau „Grammostola rosea“, Čilės rožinį vorą.

Man reikėtų šildymo kilimėlio ir higrometro.

Žinant, kad mano terariumas matuoja 30x30x30, kokią įrangą galėtumėte man rekomenduoti?

Nuoširdžiai.

Pierre
134 pranešimai
pierre fr

Labas,

Šiuo metu efektyviausi šildymo kilimėliai yra Ferplast šildymo kilimėliai.

Manau, kad mažas modelis bus visiškai pakankamas, atsižvelgiant į jūsų terariumo dydį. Dėl drėgmės matuoklio bet kuris tiks taip pat gerai

franck
3 pranešimai
franck fr

Ačiū už atsakymą, Pierro

Bet ar žinai, kur reikia padėti šildomą kilimėlį, nes reikia sukurti šiltą zoną ir vėsą bei drėgną zoną?

Ant žemės turiu maždaug 5 cm dirvožemio. Ar jį reikia padėti ant sienų ar ant žemės? Viduje ar išorėje?

Labai atsiprašau už visus šiuos klausimus, bet kaip jau spėjai suprasti, esu naujokas.

Pierre
134 pranešimai
pierre fr

Du sprendimai: pirmasis - padėti kilimėlį po žeme; antrasis - padėti jį tiesiogiai po terariumu prie stiklo. Asmeniškai patarčiau jį padėti po žeme :)

franck
3 pranešimai
franck fr

gavau užsakymą, greitai ir geros būklės.

Ačiū.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą