Klausimai, diskusijos apie produktus
11 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
16 pranešimai
geraldine
labas, ar galime plauti kraiką ar jį išmesti, ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, kraikas nėra plaunamas, rekomenduojame jį išmesti. Jis yra natūralus ir biologiškai suyrantis. Pagarbiai, Zoomalia komanda
7 pranešimai
virginie
Sveiki, tiesa, kad tai labai veiksmingai pašalina kvapus. Kiek matau, turite tik 1l talpos. Būtų gerai turėti didesnę, nes tai būtų ekonomiškiau. Aš esu priversta pirkti perlinius kačių kraikus savo triušiui. Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, agrade, atsižvelgsime į jūsų pasiūlymą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
elodie
labas, norėčiau sužinoti, ar tai tinka žiurkėms? ačiū :)
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Jūs tikrai galite naudoti šias kraiką savo žiurkėms. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
sophy
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar yra pavojus, jei triušiai tai valgys... nes mano triušiams patinka "paragauti", ką dedu į jų kraiką... ačiū!
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Pakratas nėra skirtas būti absorbuojamas, bet jei jūsų triušiai šiek tiek jo praryja, tai neturėtų būti per daug rimta. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
karine
Sveiki, ar tokio tipo kraikas tiktų smiltpelėms? Iš anksto dėkoju už atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, ši kraikas tinka smiltpelėms, bet tik kaip tualeto dėžutės užpildas, o ne kaip pagrindinė patalynė. Pagarbiai, Zoomalia komanda.
1 pranešimai
sylvie
Sveiki, ar šios kraiko rūšis turi kokį nors ypatingą kvapą? Nes kanapių, pjuvenų ir kitų rūšių kraikai dažnai turi stiprų kvapą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šios kraiko kvapas labai silpnas, todėl gali jums visiškai tikti. Pagarbiai, Zoomalia komanda