Klausimai, diskusijos apie produktus

9 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
JEAN LOUIS
1 pranešimai
jean louis fr
Sveiki, esu gundomas įsigyti šį inkubatorių, tačiau... ankstesnis sugedo. Niekada negalėjau gauti taisymo schemos, kad surasčiau komponentus, nes tai buvo neįmanoma tiek iš pardavėjo, tiek iš importuotojo prieš keletą metų (ne Zoomalia). Rezultatas - šiukšlių dėžė. Kokia yra dabartinė situacija su aptarnavimu po pardavimo? Man šis įrenginys patiko iki sugedimo (temperatūra buvo užstrigusi maks. ir kiaušiniai buvo prarasti). Termostatas galėjo būti pakeistas, tačiau jau turėti prietaiso išardymo planą, kad be pažeidimų pasiektumėte viršų, būtų buvę itin naudinga. Būtų vertinama jūsų nuomonė ir klientų atsiliepimai prieš užsakymą. Iš anksto dėkoju
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, klientų atsiliepimai apie šį produktą yra labai teigiami, ir mes nefiksuojame neįprasto gedimų ir grąžinimų skaičiaus. Kaip ir visi šie produktai, jie turi vienerių metų garantiją gedimo atveju. Pagarbiai, Zoomalia komanda
christophe
1 pranešimai
christophe fr
Sveiki, mano inkubatorius rodo 4°C ir negaliu jo padidinti, sumažinti ar net įjungti šviesos. Keletą kartų jį išjungiau ir įjungiau, netgi visiškai atjungiau, bet niekas nepadeda. Kai jį įjungiu, indikatorius rodo 31°C, greitai nukrenta iki 4°C ir užstringa, o ventiliatorius veikia nuolat. Ar turėčiau jums jį grąžinti, ar turite sprendimą? Pagarbiai
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Laba diena, Tai gali būti arba gedimas, arba netinkamas naudojimas. Prašome susisiekti tiesiogiai su mūsų Klientų aptarnavimo skyriumi per savo užsakymo sekimą. Jis padarys viską, kad suteiktų jums greitą atsakymą ir, jei reikia, susisieks su produkto tiekėju. Taip pat galite skambinti mūsų Klientų aptarnavimo skyriui numeriu 0 892 494 028 (nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 10:30 iki 12:30 ir nuo 14:30 iki 17:30). Pagarbiai, Zoomalia komanda
thierry
1 pranešimai
thierry fr
labas, aš susidomėjau šiuo produktu, bet ar yra tiek pat problemų, kiek su ankstesne 2499 exo teracos versija? Pagarbiai, ponas Serron
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Naujoji karta buvo patobulinta. Šiai dienai mes negavome jokių grąžinimų dėl šio produkto. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Corinne
1 pranešimai
corinne fr
Sveiki, norėčiau sužinoti šio produkto garantijos trukmę
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šiam produktui taikoma 1 metų garantija. Pagarbiai, Zoomalia komanda
daniele
1 pranešimai
daniele fr
Sveiki, ar galėtumėte man pasakyti, kokia yra maksimali galima temperatūra „Exo Terra“ roplių kiaušinių inkubatoriuje? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Maksimali temperatūra yra 40°C. Privaloma visada atidžiai perskaityti instrukciją prieš naudojimą. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą