Klausimai, diskusijos apie produktus Lampe chauffante Intense Basking Spot Exo-terra

37 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Huu Duc
1 pranešimai
huu duc fr
Sveiki, ar galiu naudoti šią lemputę su „Reptil'us keramikiniu lempos laikikliu“, kuris taip pat yra parduodamas pas jus? Ačiū!
Julie
3 pranešimai
julie fr
Sveiki, turiu keraminę lemputės laikiklį, bet nesu tikra, ar tai yra exo terra prekės ženklo. Jei ne, ar žinote, ar ši lemputė vis tiek tiks? Iš anksto dėkoju
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Labas, Siekiant, kad lemputė veiktų tinkamai, rekomenduojama ją įdiegti ant Exo Terra laikiklio. Galime jums patarti Glow Light laikiklį. Pagarbiai, Zoomalia komanda
CLOTILDE
11 pranešimai
clotilde fr
Sveiki, norint pritaikyti šią lemputę su laikikliu. Ar turėčiau naudoti Glow light laikiklį, kokia nuoroda 2050 ar 2051? ačiū!
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Priklausomai nuo pasirinktos galios, ši lemputė tiks ant abiejų laikiklių. Nuoroda 2051 gali būti iki 150W, o nuoroda 2050 neatlaikys daugiau nei 100W. Pagarbiai, Zoomalia komanda
oria
18 pranešimai
oria fr
Sveiki, ar galima 75 vatų lemputę įstatyti į šį laikiklį: "Exo Terra" prekės ženklo kompaktišką apšvietimo galeriją, skirtą leopardiniam gekonui? Jei ne, kokios lemputės tinka šiam laikikliui? Iš anksto dėkoju.
oria
18 pranešimai
oria fr
Sveiki, ar 50 vatų ir 75 vatų lemputės su 45 cm ilgio kompaktišku fluorescenciniu šviestuvu, kurį sudaro 2 lizdai, tinka leopardiniam gekonui? Ar šis šviestuvas nėra per mažas 80 x 40 x 50 cm terariumui? Iš anksto ačiū.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šios lemputės netinka. Jos negali būti prijungtos prie COMPACT TOP galerijos. COMPACT TOP galerija tinka 45 cm pločio terariumui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
marie
3 pranešimai
marie fr
Sveiki, ką galėčiau panaudoti kaip pagrindą mažam sausumos vėžliukui terariume? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Reikia GLO LIGHT (ref 2050 ir 2051) lempos laikiklio, tačiau atkreipkite dėmesį, kad ši lemputė neskleidžia UVB! Jūsų vėžlys būtinai reikalauja UVB. Pagarbiai, Zoomalia komanda
helene
3 pranešimai
helene fr
Sveiki, mes ką tik gavome apie 5 metų amžiaus horsfieldii vėžlį, ar ši lemputė gali tikti jo terariumui, ar reikia kažko kito ar papildomai? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ši lemputė tiks, galėsite ją derinti su tokio tipo lempute: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-2-0-a-lumiere-du-jour-p-582.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
Marie-Laure
4 pranešimai
marie-laure fr
Sveiki, turiu pelomeduzos vėžlį ir nusipirkau „Exo-Terra“ lempą „Reptile UVB 100“, manydama, kad ji sušildys paplūdimio zoną mano terariume. Deja, ji nepakankamai šildo, ir mano vėžliai neišlipa iš vandens. Ar ši lemputė (50 ar 75 W) būtų tinkama? Jei taip, ar turėčiau ją derinti su „UVB 100“? Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Žinoma, galite derinti DAYLIGHT BASKING SPOT lemputę su TURTLE UV-B lempute. Pagarbiai, Madeline iš Zoomalia
Cyril
3 pranešimai
cyril fr
Sveiki, aš ieškau šildymo lempos 60/45/45 dydžio terariumui gecko leopardui šildyti, ar galite man padėti? Taip pat man reikėtų trijų lempučių 60 cm ilgio Exo Terra galerijai. Iš anksto dėkoju.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Jūs galite naudoti DAYLIGHT BASKING SPOT lemputę (SUN GLO lemputė neegzistuoja jau 2 metus). Ši lemputė bus prijungta prie GLO LIGHT lempos laikiklio (PT2052–PT2054). Kalbant apie apšvietimą su jūsų COMPACT-TOP juosta, naudosite REPTILE VISION ir NATURAL LIGHT 13 arba 26W lemputes. Pagarbiai, Madeline iš Zoomalia
Thibault
1 pranešimai
thibault fr
Sveiki, aš turiu terariumą, kurio dydis yra 1m20x60x60cm, ir norėčiau sužinoti, kokios galios UV lemputė bei šildymo lemputė, tokia kaip Sunglo, turėtų būti įrengtos mano Pogonos laikymui. Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą. Pagarbiai, Tib
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ši lemputė neskleidžia UVB, tačiau suteikia šilumą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Lucas
3 pranešimai
lucas fr
Kuo skiriasi intensyvi basking spot lempa iš tos pačios markės?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, tai tas pats modelis, tik naujas pakavimas, bet 25W galingumu. https://www.zoomalia.com/animalerie/intense-b-spot-25w-chaleur-p-18971.html Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
katia
9 pranešimai
katia fr
Laba diena, norėčiau sužinoti, ar 75 W lemputė galėtų įšilti iki 34 °C 45 cm nuo žemės. Iš anksto dėkoju.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Labai sunku atsakyti, nes tai priklauso nuo kelių veiksnių, tokių kaip jūsų terariumo dydis, patalpos, kurioje yra terariumas, temperatūra ir kt. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
Jonas
2 pranešimai
jonas fr
Sveiki, noriu turėti 28°C temperatūrą karštame taške 60x45x45 terariume dieną ir 22°C naktį. Galvojau įjungti šią lemputę 12 valandų per dieną, kad būtų užtikrintas šviesos ir šilumos kiekis, ir pridėti 16 W šildymo kilimėlį su termostatu kaip papildomą šilumos šaltinį dieną ir kaip vienintelį šilumos šaltinį naktį. Ar ši įranga jums atrodo tinkama, ir jei taip, kokią galią reikėtų pasirinkti, žinant, kad lempos laikiklis bus padėtas ant grotelių virš terariumo?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Jūsų įranga atrodo tinkama, jei yra termostatas. Galime patarti naudoti 2 lempų laikiklius su 2 skirtingomis lempomis: - 1 kaitrinė lemputė dienos metu 75w - 1 infraraudonųjų spindulių lemputė 50w Pagarbiai, Mary iš Zoomalia
Guillaume
1 pranešimai
guillaume fr
Sveiki, ar galime tai nustatyti ant termostato? Ačiū, nuoširdžiai
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Tik kaitinamąsias lemputes galima prijungti prie termostato, kuris jas išjungs, jei bus pasiekta optimali terariumo temperatūra. Todėl nerekomenduojame šios lemputės prijungti prie termostato. Pagarbiai, Zoomalia komanda
mikael
5 pranešimai
mikael fr
Sveiki, aš turiu jauną pogoną ir mano terariumas yra 60 cm ilgio x 30 cm pločio x 45 cm aukščio. Ar turėčiau naudoti 50W ar 75W lempą?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Labas, Mes rekomenduojame pasirinkti 75W lemputę. Pagarbiai, Zoomalia komanda
dimitri
1 pranešimai
dimitri fr
sveiki, aš turiu terariumą, kurio ilgis 120 cm, plotis 40 cm ir aukštis 50 cm, kokią lemputę turėčiau naudoti leopardo gekonui? Pagarbiai
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Rekomenduojame pasirinkti 100W, jei tai yra jūsų vienintelis šilumos šaltinis. Labai svarbu, kad karštoji vieta būtų 30/32°C; todėl reikėtų naudoti ir termometrą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Nicolas
2 pranešimai
nicolas fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar galiu naudoti šią lemputę su Glo Light Maxi 250W 23 x 24 x 17 cm? ar ši 75 vatų lemputė yra pakankama mano Floridos vėžlio (TSE) paplūdimio šildymui 60 litrų akvariume? nuoširdžiai.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Labas, ji gali būti naudojama su šiuo spaustuko laikikliu. 75 W turėtų pakakti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
thibaut
2 pranešimai
thibaut fr
Sveiki, aš turiu terariumą 118*50*60, užsisakiau Sun Glo 75W lempą ir 15W šildymo akmenį. Ar to pakaks, kad mano pogona gerai jaustųsi?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šie du susiję produktai turėtų būti pakankami jūsų pogonos gerovei. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Alizée
5 pranešimai
alizée fr
ar galiu naudoti šią lemputę pitonui su dvigubu viršumi + halogeniniu terariumu 90*45*60?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, turėtumėte įsigyti DVI Sun Glo GU10 35W halogenines lemputes: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-halogene-sun-glo-p-578.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
nicolas
2 pranešimai
nicolas fr
Labas, esu pradedantysis reptilijų srityje, ypač kalbant apie pogonas. Man ruošiamasi įsigyti jauniklį pogoną ir turiu 45*45*45 terariumą, ar to pakanka kol įsigysiu didesnį? Per kiek laiko reikės keisti terariumą? Ir ar pakanka sunglo 75 W lempos šildymui ir apšvietimui, ar reikia įdėti papildomą 10.0 lempą? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, mes rekomenduojame 100 x 50 x 60 dydžio terariumą, nes jūsų nurodyti matmenys mums atrodo šiek tiek per maži, jūsų pogona gali jaustis ankštai. Kalbant apie lempas, jums reikalinga dienos šildymo lempa ir UV neoninės lempos. 75 W gali būti šiek tiek per mažai, pasirinkite šiek tiek galingesnę lempą. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą