šerpetojanti pluta ant mano jūrų kiaulytės nugaros
Sveiki, aš turiu 2 jūrų kiaulytes - vienai yra 2 metai, kitai - 2 mėnesiai. Pastebėjau, kad jos dažnai kasosi, o 2 metų jūrų kiaulytė turi šašą ant nugaros. Konsultavausi su veterinaru ir jis davė pipetę su lašeliu, kurį reikia užlašinti tarp jūrų kiaulyčių mentčių. Ar esate susidūręs su panašia situacija? Jos atrodo sveikos.
sveiki, mano katė taip pat kasosi ir praranda kailį, norėjau sužinoti, kaip vadinasi jūsų produktas
Sveiki
Nebepamenu tikslaus pavadinimo, bet tai yra pipetės formos antiparazitinis vaistas, skirtas katėms. Todėl jiems reikia tik 1 lašelio, ne daugiau. Šašai gali būti parazitinės kilmės grybelis, todėl juos būtina gydyti. Pagarbiai
ar ne tai strongolio kačiukas? nuo tada, kai uždėjote produktą, jūsų jūrų kiaulytėms viskas gerai?
Nemanau, kad tai būtų tai, jie atrodo gerai, veterinaras man sakė, kad galima naudoti ir mažiems graužikams, jie parduoda antiparazitinius produktus „Zoomalia“ pipetės graužikams tai turėtų būti tas pats, gydykite savo jūrų kiaulytę prieš tai pablogėjant arba pasitarkite su savo veterinaru
Sveiki,
Šašai ant jūrų kiaulytės nugaros gali būti sukeliami niežų (gyvūninių, o ne žmonių). Jei šašai pradeda plisti, būtina pasikonsultuoti su veterinaru. Be to, kaip atsargos priemonę, reikia atskirti abu gyvūnus, kad būtų išvengta galimo užkrėtimo (labai labai labai užkrečiama) ir juos tvarkyti tik su pirštinėmis.
Tačiau įprasti antiparazitiniai lašai veikiau veikia kaip prevencinė priemonė, o ne kaip gydomasis būdas.
Ar yra parazitų vandenyje? Ką matote kailio srityje?