Klausimai, diskusijos apie produktus Dykumos terariumų ugnies spalvos smėlis Trixie Reptiland
30 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
jean michel
labas, kiek kg smėlio reikia 100*50*5 cm terariumui, ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, reikia skaičiuoti apie 35 kg. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
laetitia
Sveiki. Kiek kilogramų šio substrato reikėtų 120×60 dydžio terariumui, kurio sluoksnio storis būtų bent 8 cm? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, 8 cm storio smėlio reikės apie 80 kg. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
mélanie
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar šis smėlis tinka Elaphe guttatus? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, ne. Pantherophis guttatus gyvena laukuose, kuriuose gausu augmenijos, miškų pakraščiuose arba apleistuose ar retai naudojamuose pastatuose. Ne dykumoje, todėl šis smėlis nerekomenduojamas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
jean-philippe
Sveiki, dėl terariumo, kurio matmenys yra 1,475 m ant 0,75 m, kiek 5 kg smėlio maišų man reikėtų, jei noriu turėti 5 cm substrato storį? Pagarbiai,
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Atsižvelgiant į jūsų dėžės dydį, 5 cm storio sluoksniui jums prireiks apie 77 kg smėlio. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
jérome
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar galiu naudoti šį smėlį savo vandeninei vėžliui pliažui įrengti? Jei vis dėlto jis netinka, ar galėtumėte man patarti, kokio tipo labai smulkų smėlį galėčiau naudoti. Iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Mes rekomenduojame loire smėlį, kaip šis, žiūrėkite nuorodoje: https://www.zoomalia.com/animalerie/sable-loire-9-litres-zolux-p-5357.html Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
9 pranešimai
katia
Sveiki, aš norėčiau sužinoti, kiek smėlio maišų man reikėtų nedideliam sluoksniui terariume, kurio matmenys yra 150x60x60. Iš anksto dėkoju.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, maždaug 2 cm smėlio prireiks apie 18 l smėlio, tai yra apie 25 kg smėlio. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
1 pranešimai
lisa
Sveiki, ar šis smėlio maišas tiktų bht?? Jei ne, kokius kitus smėlius galėčiau įsigyti? Ačiū. Nuoširdžiai.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Mes galime jums patarti dėl Luaros smėlio: https://www.zoomalia.com/animalerie/sable-loire-9-litres-zolux-p-5357.html Štai svetainė, kuri gali jums patarti: http:/coenobita.e-monsite.com/pages/amenagement-et-soins/amenagement-du-terrarium.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
stephane
Sveiki, kiek maišų man reikėtų 80x40x50 terariumui dėkui
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, jums prireiks maždaug 3 maišų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
sandrine
Sveiki, kiek maišų man reikėtų terariumui 150*60*60? Tai skirta mano drakonams.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, prireiks maždaug 5 maišų. Viskas priklauso nuo to, kokio aukščio smėlio norite įdėti į savo terariumą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
5 pranešimai
quentin
Ar labas, ar šis smėlis tinka Pogona driežui, ir kiek maišų reikėtų 120L 60l 60 h terariumui?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis smėlis tinka jūsų agama. Jums reikia 4 maišų po 5 kg, kad susidarytų maždaug 3 cm sluoksnis. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
alexandra
Sveiki, ar šis smėlis tinka gekonams? Išgirstu tiek daug skirtingų nuomonių, kad nebežinau, ką pasirinkti... Pagarbiai, Alexandra
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki,Šis smėlis puikiai tinka jūsų gekonui.Pagarbiai„Zoomalia“ komanda
1 pranešimai
yannick
kiek maišų man reikėtų užpildyti 150L 60P terariumą, ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Viskas priklauso nuo norimo kiekio centimetrais ir tikslių jūsų terariumo matmenų (ilgis x plotis x aukštis). Pagarbiai, Zoomalia komanda
9 pranešimai
auguste
kiek netikrų maišų reikės 80L45P terei, ačiū,
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, galite paimti apie 3 maišus. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
thomas
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar šios smėlio sudėtys yra identiškos Exo Terra smėliui? (Ar jame yra kalcio...)
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki,Ne, tai nėra ta pati sudėtis.Pagarbiai,„Zoomalia“ komanda
1 pranešimai
nicolas
Sveiki, ar ši smėlis yra tinkamas mano leopardiniam gekonui? Iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis smėlis yra tinkamas leopardiniam gekonui. Pagarbiai, „Zoomalia“ komanda