Klausimai, diskusijos apie produktus Termostatas su dviguba jungtimi ir impulsu Exo Terra

1 atsakymas
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Quentin
1 pranešimai
quentin fr
Sveiki, ar įmanoma naudoti tą pačią šildymo kilimėlį tiek dieną, tiek naktį su skirtingomis temperatūromis? Kiek matau, yra dienos ir nakties lizdas, todėl įdomu.
Frédéric
3 pranešimai
frédéric fr
Sveiki, aš ką tik įsigijau vieną ir iš tiesų abu lizdai yra nepriklausomi, tai reiškia, kad "DAY" lizdas tiekia srovę ir taip maitina jūsų šildymo įrenginį tik dienos ciklo metu, o "NIGHT" tik naktinio ciklo metu. Taigi, ir ši idėja vis tiek atrodo labai įdomi, jums reikės bent dviejų šildymo įrenginių (kilimėlio, lempos ar kito), kad pilnai išnaudotumėte šio termostato, kuris yra tikrai PUIKUS, mano nuomone, galimybes. Dėl šios priežasties aš jį grąžinu ir įsigysiu beveik identišką modelį, išskyrus tai, kad jis turi tik vieną lizdą, kuris valdo abu dienos ir nakties ciklus. Herpetologiquement. Frédéric

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą