Klausimai, diskusijos apie produktus Termostatas Higrostatas DTH Control Reptil'us
41 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
clara
Sveiki, man reikia termostato/higrostato, kad galėčiau valdyti mano terariumo drėgmę ir temperatūrą. Ar teisingai suprantu, kad šis prietaisas leidžia įjungti drėkinimo sistemą, jei drėgmės procentas nukrenta žemiau nustatytos vertės? Ir tuo pačiu metu, antras lizdas leidžia prijungti šildytuvą, kuris taip pat įsijungs, kai nustatyta temperatūra nukris žemiau nustatytos vertės? Ar šis prietaisas turi šias dvi funkcionalumo galimybes, kurios gali būti naudojamos vienu metu? Ar galima naudoti tik vieną arba kitą funkciją? Dėkoju už jūsų pagalbą
1 pranešimai
nicolas
Sveiki, galite vienu metu reguliuoti temperatūrą ir drėgmę, yra temperatūros kištukas ir drėgmės kištukas, taip pat yra garso įspėjimas. Viską galima lengvai nustatyti, tai yra labai geras produktas
3 pranešimai
tristan
Sveiki! Aš įdiegiau savo termostatą kartu su šildymo kilimėliu, be to, jutiklis yra po substratu šildymo kilimėlio centre, kuris yra po terariumu. Tačiau rodoma 45° temperatūra ir drėgmės lygis yra 20%. Ar turėčiau dėti jutiklį šiltoje ar šaltoje pusėje už substrato ribų? Esu pasimetęs. Ačiū! SKUBU, PRAŠAU
1 pranešimai
florence
Sveiki, reikia pastatyti zondą už substrato ribų, nes jis šiuo metu matuoja žemės, o ne oro temperatūrą. O kur pastatėte drėgmės zondą?
3 pranešimai
tristan
Sveiki, Florence, ačiū už greitą atsakymą! termostato pakuotėje yra tik vienas zondas! iš čia ir mano abejonė ... jei galėtumėte man padėti. Ačiū!
2 pranešimai
matteo
Sveiki, ar yra galimybė arba programuoti temperatūros laipsnišką kilimą (arba mažėjimą) per visą dieną, ar šis termostatas tik įjungia ir išjungia šildymo kilimėlį? Iš anksto dėkoju!
1 pranešimai
jean-matthieu
Sveiki, aš įdiegiau savo termometrą, jis veikė 1 dieną, o dabar matau dvi brūkšnelius vietoje temperatūros, nuolatinę aliarmą ir šildymo režimą. Ar mano termometras sugedęs? Kaip veikia produkto garantija? Jį gavau 2022/11/08, o įdiegiau 2022/11/10
1 pranešimai
hugo
Sveiki, kiek laiko galioja produkto garantija?
1 pranešimai
bruno
Sveiki, gerai nesuprantu, ar norint reguliuoti drėgmės lygį, reikia prijungti kitą prietaisą, kuris padidintų ar sumažintų drėgmę. Įsivaizduoju, kad tam yra skirtos elektros jungtys? Jei taip, ar galiu naudoti šį prietaisą, kad patalpoje, kurioje yra augalų ir jautrių baldų, įjungčiau oro drėkintuvą (kurį jau turiu), kai drėgmė nukrenta žemiau tam tikro slenksčio? Iš anksto dėkoju už jūsų patarimus.
1 pranešimai
edouard
Sveiki, tai iš tikrųjų yra du elektros lizdai, kurie bus įjungiami arba išjungiami, priklausomai nuo drėgmės arba temperatūros. Tai tik elektrinis start/stop jungiklis. Taigi taip, reikia prijungti įrenginius prie jų.
2 pranešimai
alexis
Sveiki. Ką tik nusipirkau higrostatinį termostatą svetainėje. Tačiau turiu klausimą dėl maksimalios galios. Parašyta, kad galima prijungti 220W šildytuvą, bet taip pat parašyta 1100W reakcijos apkrova. Ar galiu prie jo prijungti 1000W šildytuvą? Kokia yra rizika, jei galia viršija? Iš anksto dėkoju. Pagarbiai, Alexis
3 pranešimai
celia
Sveiki, gavau šį termostatą ir tos pačios markės šildomą kilimėlį, tačiau vos prijungus savo kilimėlį prie termostato lizdo, temperatūra krinta ir kilimėlis nustoja veikti. Iš kur tai gali būti?
3 pranešimai
celia
Sveiki, norėčiau sužinoti, kurioje vietoje reikia padėti zondą? Uždėti ant substrato? Viduje substrato? Po substratu? Darau terariumą tribolonotus gracilis. Ačiū!
1 pranešimai
quiterie
Virš substrato, nes jis taip pat apskaičiuoja tavo drėgmę, o po substratu tai gali iškreipti duomenis! Be to, tribosogensija yra daugiausiai iki 30 laipsnių, tad kol tavo jutiklis po substratu pasieks 30, nežinau kiek bus laipsnių ten, kur jie yra! Paprastai jutiklį dedame karščiausiame terariumo taške! Drėgmę yra šiek tiek sudėtingiau valdyti taip, bet niekas netrukdo pridėti higrometrą šaltesniame taške, kad galėtum prisitaikyti ir nustatyti vidutinę vertę!
1 pranešimai
virginie
Sveiki, ar keramikos lempos laikiklis Glow Light yra suderinamas su šiuo produktu? Kai prijungiu šildymo lempą prie termostato, nieko neįvyksta, nors lemputė įsijungia su įprastu lizdu. Aš galėjau nustatyti termostatą, tik jis nuolat pypsi ir nerodo temperatūros... ?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis termostatas suderinamas su visais pagrindais ir turėtų veikti normaliai. Patariame tiesiogiai susisiekti su mūsų aptarnavimo po pardavimo skyriumi, kad padėtume paleisti jūsų gaminį ir galbūt aptiktume veikimo problemą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
léa
Sveiki, kaip šis prietaisas leidžia valdyti santykinę drėgmę? Ką tik nusipirkau fogger xl, bet nenoriu jo palikti veikiančio nuolat. Ar šis prietaisas gali įjungti fogger xl, kai drėgmės lygis tampa per žemas? Ir sustabdyti jį, kai pasiekiamas norimas drėgmės lygis? Ačiū už jūsų pagalbą
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis termostatas taip pat leidžia reguliuoti terariumo drėgmę, jis turi jutiklį, kuris matuoja drėgmę. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
william
Sveiki, net perskaitęs pateiktos instrukcijos, nesuprantu, kokia elektros galia (vatais) galima prijungti prie šio valdiklio 2 lizdų. Iš anksto dėkoju.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Maksimali kiekvieno lizdo galia yra 220 vatų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
antoine
Sveiki, aš taip pat turiu problemų nustatydamas dienos/nakties ciklo pradžios laiką.Vadovaudamasis instrukcijomis, galiu pasiekti tik esamo laiko nustatymus, o ne ciklų nustatymus.
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, Jūsų klausimui atsakyti tiksliai žinute yra sunku. Arba įvyko klaida naudojant, arba jūsų produktas yra su defektu. Kviečiame susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba telefonu 0 892 494 028 (nuo pirmadienio iki penktadienio 10:30-12:30 ir 14:30-17:30). Taip pat galite tiesiogiai susisiekti su jais elektroniniu paštu per savo užsakymo sekimą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
camille
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar yra zondas šildymui ir zondas drėgmės matuokliui?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Temperatūros ir drėgmės jutikliai yra abu mažuose pilkuose dėžutėse. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
fabrice
Sveiki, ar kas nors gali man tiksliai paaiškinti procedūrą, nes jau bandžiau vadovaudamasis instrukcija... ir man nepavyksta. Klausimas buvo toks: Kaip pakeisti dienos pradžios laiką ir taip pat nakties pradžios laiką???? Šiuo metu atmintyje išsaugotas laikas yra 6:00, 18:00. Iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, jei bandėte pakeisti laiką pagal vartotojo vadovo instrukcijas ir tai neveikia, gali būti, kad jūsų termostatas yra sugedęs. Rekomenduojame susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo skyriumi per jūsų užsakymo sekimą, kad rastumėte sprendimą kuo greičiau. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
fabrice
Sveiki, ar kas galėtų man pasakyti, kaip pakeisti dienos pradžios laiką, taip pat ir nakties pradžios laiką???? Jau įsimintas laikas yra 6:00 ryto ir 18:00 vakaro. Iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Kviečiame susipažinti su instrukcija (1 puslapis, 12 ir 13 pastraipos). Ją galima atsisiųsti tiesiogiai iš produkto lapo. Pagarbiai, Zoomalia komanda
6 pranešimai
sarah
labas, norėčiau sužinoti, ar šis termostatas gali būti užprogramuotas dienos/nakties temperatūrai. ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis termostatas leidžia programuoti dienos/nakties temperatūras. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
matthieu
labas, norėčiau sužinoti, ar šis termostatas/higrostatas tik įspėja, ar jis taip pat reguliuoja šilumą ir drėgmę, jei prijungsiu prie jo šildymo kabelį ir rūko purkštuvą fogger xl? ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis termostatas leidžia kontroliuoti ir reguliuoti jūsų terariumo temperatūrą ir drėgmės lygį. Tereikia jį nustatyti pagal jūsų roplio poreikius. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
david
Sveiki, ar šis straipsnis atlieka tas pačias funkcijas (apšvietimas, šildymas ir garinimas) kaip ir straipsnyje ref:39679 Digitalinis termostatas / higrostatas su dviem grandinėmis? Iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas yra lygiavertis ir siūlo tas pačias funkcijas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
béatrice
Sveiki, norėčiau palaikyti pastovią 90% santykinę drėgmę hermetiškoje patalpoje. Tačiau nesuprantu, kaip higrometro termostatas padidina patalpos drėgmę. Ar reikia į patalpą pridėti vandens (pvz., indelio pavidalu), ir tai temperatūros padidėjimas leis padidėti drėgmei, ar prietaisas tiekia drėgmę iš išorės (rezervuaras ar kitas šaltinis). Atsiprašau, nesu labai gerai informuota... Iš anksto dėkoju ir geros dienos!
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Termostatas leidžia valdyti temperatūros ir drėgmės parametrus. Naudojant zondo, pateikto terariume, jis patikrins šiuos du parametrus pagal jūsų užprogramuotus duomenis ir praneš apie anomalijas: temperatūros kritimas, drėgmės sumažėjimas pavyzdžiui. Jis nekeis drėgmės lygio ar nekels terariumo temperatūros. Pagarbiai, Komanda Zoomalia
1 pranešimai
katiana
Sveiki, po kelių savaičių naudojimo jis veikė labai gerai, bet pastarąsias dvi dienas, kai pereina į naktinį režimą, jis neišjungia mano apšvietimo sistemos, nors iki šiol išsijungdavo. Ką daryti? Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, jeigu turite kokių nors klausimų ar problemų, susijusių su produkto veikimu, galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo skyriumi telefonu 0 892 494 028 (nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 10:30 iki 12:30 ir nuo 14:30 iki 17:30). Taip pat galite susisiekti su jais tiesiogiai el. paštu per savo užsakymo sekimą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
frederic
Sveiki, ką tik gavau įrenginį, bet instrukcijos yra anglų kalba. Ar būtų galima gauti prancūzišką versiją? Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, prancūzų kalbos vadovą galima atsisiųsti iš produkto puslapio.
Geriausi linkėjimai,
Zoomalia komanda
Geriausi linkėjimai,
Zoomalia komanda
1 pranešimai
marion
Sveiki visi, man reikia pagalbos dėl DTH Control termostato higrometro. Turiu roplį, kuriam reikia, kad temperatūra būtų nuolat 25°, turiu 100W keraminę lemputę. Ar galiu prijungti abu, kad temperatūra išliktų vienoda? Ar tai reiškia, kad termostatas įjungs ar išjungs mano lemputę pagal šilumą? Iš anksto dėkoju, esu pradedantysis šioje srityje.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Termostatas leis nuolat kontroliuoti jūsų terariumo temperatūrą. Jis reguliuos jūsų lemputės galią pagal poreikius, kad užtikrintų pastovią šilumą. Pagarbiai, Zoomalia komanda