Klausimai, diskusijos apie produktus Reptil'us Sunshine Shower Ampoule chauffante UVA E27
35 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
stéphane
Sveiki, ar ši lemputė tinka karališkam pitonui? Laikiklis yra 30 cm nuo žemės. Kokios galios man reikėtų? Ačiū
2 pranešimai
patricia
Lemputė perdegė per mažiau nei 24 valandas!!
4 pranešimai
dominique
Sveiki, ieškau UV lemputės, kuri sušildo mano pelomeduzos vėžlį. Ar ši lemputė atlieka savo funkcijas, nes yra prieštaringų atsakymų.
1 pranešimai
veronique
labas Jos yra labai geros šildymo atžvilgiu, bet jos greitai perdega
1 pranešimai
sandrine
Ji netrunka ilgai. Tai tikrai per daug skaudu
1 pranešimai
yann-gael
Sveiki, ar jums labiau patiko šis straipsnis: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-chauffante-ceramique-infrarouge-pour-terrarium-p-71022.html Kartu su UVB lempute dienos šviesai: https://www.animaleco.com/reptiles/la-tortue-pelomedusa/ Mes naudojame šią lemputę dienos šviesai mūsų pogonams ir UVB lempą dienos šviesai.
1 pranešimai
fabienne
Mano vėžlys ištisas popietes praleidžia po šia lempa. Iš tiesų, jie yra trapūs. Kai kurie tarnauja ilgiau nei kiti (jau 6 mėnesius turiu paskutinį), bet kaina yra labai konkurencinga, beveik 3 kartus pigiau nei parduotuvėse. Visada verta turėti vieną atsargoje.
1 pranešimai
julien
Lemputė perdegė po kelių savaičių... aš nerekomenduoju. Be to, vėžliai turi poreikį UVB, o ši lemputė jo neturi. UVB yra gyvybiškai svarbus, kad jūsų vėžlio kiautas taptų tvirtas, nes jo dėka ji įsisavins kalcį, kuris jai yra būtinas!! Kitaip ji gali susirgti minkšto kiauto sindromu, taps neaktyvi ir galiausiai mirs...
1 pranešimai
cédric
Ji šildo, taip, tačiau nepakankamai, kad pakeistų šildomąją lemputę. Ji imituoja dienos šviesą. Esu patenkintas dėl jos pagrindinės funkcijos (laikui bėgant pamatysime), bet vis tiek įsigijau šildomąją lemputę karštajam mano vėžlio kampeliui. Pagarbiai
1 pranešimai
cindy
Esu labai patenkintas, nieko nepranešti, ačiū
2 pranešimai
thierry
Sveiki, ši lemputė puikiai atlieka savo funkciją, mano vėžliai yra patenkinti, jie valandų valandas būna po ja.
1 pranešimai
sydney
Sveiki, man atrodo, kad vėžliui reikia UVB, bet po to taip, jis gerai šildo ir gerai imituoja saulės spindulius.
1 pranešimai
carole
Sveiki, lemputė yra labai gera, bet greitai perdeganti. Patarimas: užsisakykite tris iš karto, nes dažnai viena sulūžta transportavimo metu, jos nėra pakankamai gerai apsaugotos pakuotėje. Zoomalia gerai grąžina pinigus, bet visuomet erzina, kai reikia palikti mūsų vėžlius šaltai laukti kitos.
2 pranešimai
patricia
Vakar vakare gavau savo lemputę, ji įkaitino keletą valandų. Ryte ji buvo perdegusi!!! Net 24 valandų gyvenimo trukmės. Nerekomenduoju.
2 pranešimai
martine
Labas vakaras. Lemputės yra labai geros, mano vėžlys mėgsta po jomis gulėti. Manau, jos tarnauja gana ilgai, tačiau tai priklauso nuo jų naudojimo laiko. Aš nepalieku jų įjungtų visą dieną, nes dar yra papildomas apšvietimas.
1 pranešimai
marie-claire
Sveiki, iš tiesų lemputė yra gera, tačiau jos tarnavimo trukmė yra trumpa, ji greitai perdega.
1 pranešimai
cecilia
Sveiki, ar ši lemputė yra tinkama pogonai pagal UVB lygį?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, dėl pogonos mes rekomenduojame naudoti UVB 10.0 lemputę, kuri labiau tiks tinkamam UVB kiekiui užtikrinti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
patrick
labas, ar galima naudoti šią lemputę su keramikiniu lempos laikikliu Reptilus Glow Light ir ar ji skleidžia daug šilumos, ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šią lemputę galite naudoti su šiuo laikikliu. Ši lemputė nėra šildymo lemputė, o UV lemputė, ji neskleidžia šilumos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
11 pranešimai
joseph
Sveiki, ar ši lemputė skleidžia šilumą?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ši lemputė taip pat iš tikrųjų skleidžia šilumą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
11 pranešimai
joseph
Ar ši lemputė skleidžia UVB spindulius? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ši lemputė pakeičia dienos šviesą, ji skleidžia UVA ir taip pat UVB spindulius. Pagarbiai, Zoomalia komanda
11 pranešimai
joseph
Sveiki Ar šią lemputę galima naudoti ant stalinės lempos Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ši lemputė nėra darbastalinė lempa, ji skirta išskirtinai naudoti terariumuose su ropliais. Pagarbiai, Zoomalia komanda
10 pranešimai
lola
Sveiki, ar "Ampoule Sunshine Shower UVA 40W" lempa tiktų leopardiniam gekonui vitamino D3 absorbcijai skatinti?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ši lemputė tiks. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
marion
Sveiki, turiu sausumos vėžlio terariumą, lemputė yra maždaug 27 cm nuo žemės. Kokio intensyvumo man reikėtų mano vėžliui? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, 40 W lemputė tiks jūsų vėžliui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
11 pranešimai
joseph
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar ši lemputė tinka vandens vėžliams? Jei taip, kokia laikiklio rūšis būtų geriausiai pritaikyta ir ne per brangi?
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, Ši lemputė tiks jūsų vėžliams. Galite naudoti šią laikiklį, kuris pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu. https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-en-ceramique-reptilus-glow-light-p-31250.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
jean baptiste
Labas vakaras. Ar šio tipo lemputė yra suderinama su „exo terra" galerija, turinčia dvi lemputės lizdus? Ieškau lemputės, suteikiančios šiek tiek šilumos mano dendrobatų terariumui. Iš anksto dėkoju.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ši lemputė yra suderinama su Compact Top galerija, kuri priima visas E27 lizdo lemputes. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
patricia
Sveiki, ar galiu naudoti tai vietoj neono elafui, nes kuriu kitą terariumą. Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ši lemputė gali pakeisti neoninę lemputę, jei ji atliko tą pačią funkciją. Lemputė "Sunshine Shower" nėra kaitinamoji lemputė, ji simuliuoja dienos šviesą ir teikia reikalingus UVA spindulius. Pagarbiai, Zoomalia komanda