Klausimai, diskusijos apie produktus Reptil'us Sunshine Shower Ampoule chauffante UVA E27

100% klientai

rekomenduoti šį produktą

35 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Stéphane
2 pranešimai
stéphane fr
Sveiki, ar ši lemputė tinka karališkam pitonui? Laikiklis yra 30 cm nuo žemės. Kokios galios man reikėtų? Ačiū
patricia
2 pranešimai
patricia fr
Lemputė perdegė per mažiau nei 24 valandas!!
Dominique
4 pranešimai
dominique fr
Sveiki, ieškau UV lemputės, kuri sušildo mano pelomeduzos vėžlį. Ar ši lemputė atlieka savo funkcijas, nes yra prieštaringų atsakymų.
veronique
1 pranešimai
veronique fr
labas Jos yra labai geros šildymo atžvilgiu, bet jos greitai perdega
Sandrine
1 pranešimai
sandrine fr
Ji netrunka ilgai. Tai tikrai per daug skaudu
yann-gael
1 pranešimai
yann-gael fr
Sveiki, ar jums labiau patiko šis straipsnis: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-chauffante-ceramique-infrarouge-pour-terrarium-p-71022.html Kartu su UVB lempute dienos šviesai: https://www.animaleco.com/reptiles/la-tortue-pelomedusa/ Mes naudojame šią lemputę dienos šviesai mūsų pogonams ir UVB lempą dienos šviesai.
Fabienne
1 pranešimai
fabienne fr
Mano vėžlys ištisas popietes praleidžia po šia lempa. Iš tiesų, jie yra trapūs. Kai kurie tarnauja ilgiau nei kiti (jau 6 mėnesius turiu paskutinį), bet kaina yra labai konkurencinga, beveik 3 kartus pigiau nei parduotuvėse. Visada verta turėti vieną atsargoje.
Julien
1 pranešimai
julien fr
Lemputė perdegė po kelių savaičių... aš nerekomenduoju. Be to, vėžliai turi poreikį UVB, o ši lemputė jo neturi. UVB yra gyvybiškai svarbus, kad jūsų vėžlio kiautas taptų tvirtas, nes jo dėka ji įsisavins kalcį, kuris jai yra būtinas!! Kitaip ji gali susirgti minkšto kiauto sindromu, taps neaktyvi ir galiausiai mirs...
Cédric
1 pranešimai
cédric fr
Ji šildo, taip, tačiau nepakankamai, kad pakeistų šildomąją lemputę. Ji imituoja dienos šviesą. Esu patenkintas dėl jos pagrindinės funkcijos (laikui bėgant pamatysime), bet vis tiek įsigijau šildomąją lemputę karštajam mano vėžlio kampeliui. Pagarbiai
cindy
1 pranešimai
cindy fr
Esu labai patenkintas, nieko nepranešti, ačiū
thierry
2 pranešimai
thierry fr
Sveiki, ši lemputė puikiai atlieka savo funkciją, mano vėžliai yra patenkinti, jie valandų valandas būna po ja.
Sydney
1 pranešimai
sydney fr
Sveiki, man atrodo, kad vėžliui reikia UVB, bet po to taip, jis gerai šildo ir gerai imituoja saulės spindulius.
Carole
1 pranešimai
carole fr
Sveiki, lemputė yra labai gera, bet greitai perdeganti. Patarimas: užsisakykite tris iš karto, nes dažnai viena sulūžta transportavimo metu, jos nėra pakankamai gerai apsaugotos pakuotėje. Zoomalia gerai grąžina pinigus, bet visuomet erzina, kai reikia palikti mūsų vėžlius šaltai laukti kitos.
patricia
2 pranešimai
patricia fr
Vakar vakare gavau savo lemputę, ji įkaitino keletą valandų. Ryte ji buvo perdegusi!!! Net 24 valandų gyvenimo trukmės. Nerekomenduoju.
Martine
2 pranešimai
martine fr
Labas vakaras. Lemputės yra labai geros, mano vėžlys mėgsta po jomis gulėti. Manau, jos tarnauja gana ilgai, tačiau tai priklauso nuo jų naudojimo laiko. Aš nepalieku jų įjungtų visą dieną, nes dar yra papildomas apšvietimas.
Marie-Claire
1 pranešimai
marie-claire fr
Sveiki, iš tiesų lemputė yra gera, tačiau jos tarnavimo trukmė yra trumpa, ji greitai perdega.
Cecilia
1 pranešimai
cecilia fr
Sveiki, ar ši lemputė yra tinkama pogonai pagal UVB lygį?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, dėl pogonos mes rekomenduojame naudoti UVB 10.0 lemputę, kuri labiau tiks tinkamam UVB kiekiui užtikrinti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Patrick
1 pranešimai
patrick fr
labas, ar galima naudoti šią lemputę su keramikiniu lempos laikikliu Reptilus Glow Light ir ar ji skleidžia daug šilumos, ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šią lemputę galite naudoti su šiuo laikikliu. Ši lemputė nėra šildymo lemputė, o UV lemputė, ji neskleidžia šilumos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
joseph
11 pranešimai
joseph fr
Sveiki, ar ši lemputė skleidžia šilumą?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ši lemputė taip pat iš tikrųjų skleidžia šilumą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
joseph
11 pranešimai
joseph fr
Ar ši lemputė skleidžia UVB spindulius? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ši lemputė pakeičia dienos šviesą, ji skleidžia UVA ir taip pat UVB spindulius. Pagarbiai, Zoomalia komanda
joseph
11 pranešimai
joseph fr
Sveiki Ar šią lemputę galima naudoti ant stalinės lempos Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ši lemputė nėra darbastalinė lempa, ji skirta išskirtinai naudoti terariumuose su ropliais. Pagarbiai, Zoomalia komanda
lola
10 pranešimai
lola fr
Sveiki, ar "Ampoule Sunshine Shower UVA 40W" lempa tiktų leopardiniam gekonui vitamino D3 absorbcijai skatinti?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ši lemputė tiks. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Marion
1 pranešimai
marion fr
Sveiki, turiu sausumos vėžlio terariumą, lemputė yra maždaug 27 cm nuo žemės. Kokio intensyvumo man reikėtų mano vėžliui? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, 40 W lemputė tiks jūsų vėžliui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
joseph
11 pranešimai
joseph fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar ši lemputė tinka vandens vėžliams? Jei taip, kokia laikiklio rūšis būtų geriausiai pritaikyta ir ne per brangi?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Labas, Ši lemputė tiks jūsų vėžliams. Galite naudoti šią laikiklį, kuris pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu. https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-en-ceramique-reptilus-glow-light-p-31250.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
JEAN BAPTISTE
1 pranešimai
jean baptiste fr
Labas vakaras. Ar šio tipo lemputė yra suderinama su „exo terra" galerija, turinčia dvi lemputės lizdus? Ieškau lemputės, suteikiančios šiek tiek šilumos mano dendrobatų terariumui. Iš anksto dėkoju.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ši lemputė yra suderinama su Compact Top galerija, kuri priima visas E27 lizdo lemputes. Pagarbiai, Zoomalia komanda
patricia
2 pranešimai
patricia fr
Sveiki, ar galiu naudoti tai vietoj neono elafui, nes kuriu kitą terariumą. Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ši lemputė gali pakeisti neoninę lemputę, jei ji atliko tą pačią funkciją. Lemputė "Sunshine Shower" nėra kaitinamoji lemputė, ji simuliuoja dienos šviesą ir teikia reikalingus UVA spindulius. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą