Klausimai, diskusijos apie produktus Džiovinti svirpliai
18 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
frederic
Sveiki, jei mano 2 metų pogona sutinka ėsti džiovintus svirplius, ar jais galima pakeisti gyvus svirplius? Ar apskritai galiu nuolat pakeisti gyvus vabzdžius džiovintais? Dėkoju už jūsų atsakymą.
1 pranešimai
nadege
Sveiki, aš įsigijau šį produktą savo gekonui, ir jis visai jo nemėgo, produktas labai stipriai kvepia, jis mieliau renkasi gyvas svirplius, nemanau, kad šis produktas pakeis gyvus svirplius, bent jau mano gekonui tai nepasiteisina
5 pranešimai
yannick
Sveiki. Ar verta tai duoti savo jauniklei Herman vėžliukui?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, kadangi Hermann vėžliai yra žolėdžiai, vabzdžiai nėra jų maisto raciono dalis, todėl nėra naudinga jiems duoti džiovintų svirplių. Pagarbiai, Zoomalia komanda
11 pranešimai
clotilde
Sveiki, ar šis maistas tinka vandens vėžliukui, pavyzdžiui, trachemys rūšiai? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, nėra tikros maistinės vertės, siūlant jūsų vėžliui džiovintus žiogus. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
valerie
Sveiki, ar šis produktas tiktų 3-4 svirplius duoti 1-2 kartus per savaitę šliaužikliams (Correlophus ciliatus)?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, tai yra džiovinti svirpliai, jokių konservantų nėra, todėl šis produktas tinka visiems vabzdžiaėdžiams ropliams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
sofia
Sveiki, ar galiu šį maistą duoti stendodaktilui? Iš anksto dėkoju. Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Kartais galite duoti savo gyvūnui džiovintų svirplių. Tačiau tai turi būti tik retkarčiais ir neturėtų tapti kasdiene mityba. Pagarbiai, Zoomalia komanda
18 pranešimai
oria
Ar šie džiovinti svirpliai yra tinkami leopardiniams gekonams per atostogas, jei mūsų nėra?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, galite duoti savo gekonams džiovintų svirplių, tačiau tai turi likti atsitiktiniu maitinimu ir neturėtų būti duodama kasdien. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
alyson
Sveiki, ar šiam straipsniui yra galiojimo data? Iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, iš tiesų, visi vartojami produktai turi galiojimo datas. Šiuo metu turimi džiovinti svirpliai galioja iki 2017 metų sausio mėnesio. Pagarbiai, Madeline iš Zoomalia
1 pranešimai
laetitia
AR GALIU DUOTI SAVO VANDENS VĖŽLIAMS DŽIOVINTUS SŪRIUS?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas labiau tinka sausumos vėžliams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
frédéric
Sveiki, taip, aš taip darau, bet jūsų vėžliai turi būti gana dideli (daugiau nei 15 cm), kad galėtų praryti svirplius.
1 pranešimai
gaëlle
Sveiki, kokio dydžio yra svirplys? Mačiau komentare, kad jie atrodo labai dideli. Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, svirpliai yra nuo 1 iki 1,5 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda.