BALLAST COMPACT TOP 90

1 atsakymas
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
PATRICIA
1 pranešimai
patricia fr

Sveiki,

kas galėtų man padėti?

Norėčiau įrengti kompaktišką galeriją „Top 90“ ant mano 90X45X60 EXO TERRA terariumo mano karališkajam pitonui, tačiau nežinau, kokią lempą pasirinkti, kad mano mažajai Makilai būtų puikiai.

- jej šiltas taškas dieną

- jos vėsusis taškas naktį

- jos šildymas

ačiū už jūsų atsakymą

makila77

Sandy
81 pranešimai
sandy fr

Sveika, Patricia,

Kiek žinau, kad karališkajam pitonui klestėtų, reikia laikytis šių sąlygų:

Dykumos tipo terariumas su prieglobsčiais ant žemės, Vandens baseinas, Substratas iš medienos skiedrų ir šakųDienos temperatūra: Karštas taškas iki 35°C ir vėsus taškas iki 25°C.Nakties temperatūra: apie 24°CDrėgmė: apie 70%Apšvietimas: lempa arba neoninėŠeptinuosi, kad galėjau tau padėti.Girdimės

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą