2 buteliukų Semintra katėms (100 ml) pardavimas
94 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
5 pranešimai
nathalie
Po mano mažos katės Lily, kuri sirgo lėtiniu inkstų nepakankamumu, mirties liko 2 neatidaryti buteliukai Semintra 100 ml 4 mg/ml (galiojimo laikas 2023 m. lapkritis), kuriuos noriu parduoti. Taip pat turiu lithamine, easypill renal protect... Šiuos pastaruosius galiu atiduoti. Su dideliu liūdesiu nusprendžiu atsisakyti šių priemonių, skausmas yra toks stiprus, bet laikas, kad kitas mažas draugas pasinaudotų jomis, ši liga yra tokia klastinga ir žiauri.
1 pranešimai
raja
Sveiki, man labai gaila dėl jūsų katės. Aš domiuosi šiais 2 buteliukais, kiek jūs juos parduodate? Aš turiu mažą katytę, kuri serga ūminiu inkstų nepakankamumu ir jai reikalinga ši terapija visam gyvenimui. Laukiu jūsų atsakymo. Prašau susisiekti su manimi. 0680044733. Raja Bahri
16 pranešimai
laurent
Labas, suprantu jūsų skausmą, nes neseniai tai patyriau... Ar jūsų buteliukai parduoti? Ačiū, gražios dienos
3 pranešimai
corinne
Sveiki. Ar jūsų semintra buteliukai vis dar yra pasiekiami?
16 pranešimai
laurent
Sveiki dar kartą, kaip tyčia, šie buteliukai būtų skirti mano mažajai katei, kuri taip pat vadinasi Lily. Jai yra 13 metų ir jos inkstai deja rodo silpnumo požymius. Sėkmės. Geros dienos.
3 pranešimai
corinne
Sveiki dar kartą, Nathalie. Šie buteliukai skirti mano katei Loulou, kuri yra 15 metų amžiaus. Galite su manimi susisiekti telefonu 0771527752. Ačiū
16 pranešimai
laurent
Atsiprašau, Corine, nenorėjau dar labiau pakelti kainos. Man tiesiog pasirodė, kad vardų sutapimas yra stebėtinas, bet nenorėjau to paminėti savo pirmoje žinutėje, nes tai būtų atrodę šiek tiek „akivaizdu“. Nuoširdžiai džiaugiuosi už jus, jei Nathalie parduos jums savo buteliukus, tikrai nėra jokios problemos. Kalbant apie Nathalie, labai atsiprašau dėl šio „triukšmo“, kurio neturėtų būti šiuo jums sunkiu laikotarpiu. Prieš kurį laiką turėjau nuvežti katę pas veterinarą ją užmigdyti ir tikrai suprantu jūsų skausmą. Tikiuosi, kad maža pūkuota kamuoliukė greitai vėl sugrąžins jums šypseną.
5 pranešimai
nathalie
Sveiki, Laurentai.Buteliukai vis dar prieinami, taip pat mačiau Corinne žinutę, ką tik jai palikau pranešimą.Kadangi yra 2 buteliukai, galbūt galima suderinti abiem. Prašome pateikti savo kontaktinę informaciją.Iš anksto dėkoju.Natalija
16 pranešimai
laurent
Sveika, Nathalie, mano numeris yra +33(0)XXXXXXXXX. Ačiū. Ar jau priėmei sprendimą ir įsivaikinai mažą nenaudėlį? Geros dienos
3 pranešimai
corinne
Sveiki, Nathalie,Man nekyla problemų dalintis.Štai mano telefono numeris: 0771527752.Dėkoju už jūsų gerumąIki greito pasimatymoCorinne
9 pranešimai
mathilde
Sveiki, gal aš atėjau po mūšio... Bet ar dar turite 1 buteliuką? Labai ačiū Mathilde
5 pranešimai
nathalie
Sveiki, MathildeAtsiprašau, jie parduoti. Tačiau turiu likusios litamino ir easypill omega 3, taip pat pasenusio easypill, bet ant paketo parašyta "geriausias iki". Nežinau, ar jums reikia kurio nors iš šių produktų.PagarbiaiNathalie
5 pranešimai
nathalie
MathildeAš suklydau dėl paskutinio produkto. Tai yra "pill assist", kurio galiojimo laikas pasibaigęs.
9 pranešimai
mathilde
Ačiū už jūsų atsakymą, Nathalie,Man reikėjo tik SemintraDar kartą ačiū !Pagarbiai
1 pranešimai
michele
2023 m. birželio 29 d. mirus mano kalynui ir dėl inkstų problemos bei hipertireozės, parduodu naujus SEMINTRA 100 ml (01 2025) ir APELKA 30 ml buteliukus. Asmeniui, kuris nupirktų SEMINTRA, pridėsiu daugiau nei trečdalį 100 ml buteliuko, kuris nebuvo panaudotas. Prašome palikti savo kontaktinę informaciją šioje svetainėje.
16 pranešimai
laurent
Labas vakaras, Michèle, atsiprašau dėl jūsų katės netekties, aš įsivaizduoju, kaip tai turi būti sunku... Jei jūsų buteliukas yra prieinamas, aš susidomėjęs. Kaip norėtumėte tęsti ir kokia kaina? Ačiū. Gražios vakaro
4 pranešimai
michele
Labas Laurent, Iš tikrųjų tai yra labai sunku. Dėl SEMINTRA, 100 ml talpos naujas buteliukas kainuoja 100€, taip pat jums perduosiu pradėtą 100 ml buteliuką, laikytą šaldytuve, kuriame liko apie 50 ml. Laukiu jūsų atsakymo, geros vakaro
4 pranešimai
michele
Labas vakaras Xavier, kaip tik parašiau Laurent, SEMINTRA buteliukai vis dar prieinami. Žr. aukščiau. Gero vakaro
16 pranešimai
laurent
Labas vakaras, Michèle, turiu galimybę juos gauti už 94 €, todėl daugiau nesiimsiu veiksmų. Linkiu jums, kad šis liūdesys greitai pavirstų prisiminimais. Mūsų katytė išėjo prieš dvejus su puse metų, ir beveik nėra dienos, kad apie ją nekalbėtume! Tikiuosi, kad greitai jausitės ramiau. Gero vakaro
6 pranešimai
véronique
Sveiki! Mano mažoji Gatsby taip pat kenčia nuo sunkios inkstų degeneracijos. Jai yra 19 metų. Ar turite dar šių Semintra buteliukų? Ačiū! Véronique.
1 pranešimai
solange
Sveiki, mano mažoji Merlylou, kuriai yra 13 metų, kenčia nuo ūminio inkstų nepakankamumo ir turi vartoti Semintra visą likusį gyvenimą. Aš bandžiau kelias vaistines ir veterinarus, tačiau nesėkmingai. Ar kas nors galėtų man parduoti Semintra buteliuką, jei turite? Prašome susisiekti su manimi telefonu 0627641292. Iš anksto dėkoju. Pagarbiai, Solange POLESEL
1 pranešimai
solene
Sveiki visi, manau, mes visi turime tą pačią problemą. Mano veterinaras pasiūlė tabletes vietoj to, bet mano šuniukui sunku jas nuryti. Jei kas nors dar turi seminarą, kurį nori parduoti, nedvejodami atsiųskite man el. laišką adresu [email protected]. Linkiu visiems sėkmės jūsų paieškoje.
1 pranešimai
chri
Ar žinote, kodėl semintra trūksta, kaip tik jo ieškau, bet nei vaistinė, nei veterinaras negali mums padėti.
6 pranešimai
marie-claude
Linkiu jums daug stiprybės ištverti jūsų katytės išvykimą. Dabar ji yra kačių rojuje ir nebekankinasi; domiuosi jūsų SEMINTRA tepalu. Tai yra gyvybiškai svarbu mano 18 metų katinui, kurio inkstai labai pažeisti. Lauksiu jūsų atsakymo, jei dar ne per vėlu... Pagarbiai, Marie-Claude
2 pranešimai
anne
Sveika, Marie-Claude, taip pat turiu naują ir neatidarytą 100 ml Semintra 4 mg/ml buteliuką, kurį galiu pasiūlyti. Jis buvo įsigytas pas veterinarą 2023 m. rugsėjo mėnesį už 130 eurų. Praneškite, jei jus domina. Ačiū, Annei
16 pranešimai
laurent
Sveiki, Anne, Domiuosi savo 14 metų kate. Už kiek jūs tai darote? Galite man paskambinti numeriu XXXXXXXXXX. Labai ačiū
1 pranešimai
estelle
Labas vakaras, esu naujokė, gal galėtumėte man padėti? Kaip galima paskelbti skelbimą? Labai ačiū
2 pranešimai
anne
Labas vakaras, Estelle, Buteliukas yra parduotas. Atsiprašau.Geros dienos pabaigos
1 pranešimai
corinne
Sveiki, man liko buteliukas semintra 4mg/ml, atidarytas prieš 2 dienas, 100 ml buteliukas, parduodu už 80 eurų, galiojimo laikas 03/2025, jei kam nors tai įdomu, nes neseniai netekau savo 19 metų katės.
6 pranešimai
véronique
Labas, jau seniai stebėjau jūsų pranešimus, nes mano katytė taip pat sirgo inkstų nepakankamumu. Ji mirė gruodį. 19 metų bendravimo ir glamonėjimo... Kadangi Semintra buvo išpirkta ir tai buvo vienintelis vaistas, kuris ją palaikė gyvą, užsakiau jį Liuksemburge praėjusį mėnesį (136,22 €). Turiu didelį 100 ml buteliuką (4 mg), neatidarytą (galioja iki 2025 m. sausio), prie kurio pridėčiau atidarytą buteliuką, jei kas nors tuo domisi.
1 pranešimai
ophelie
Sveiki, Véronique, visų pirma įsivaizduoju jūsų liūdesį po 19 metų.. mano 6 metų katė jau turi inkstų nepakankamumą. Aš niekur nerandu semintra. Taip pat labai susidomėjau, prašau, susisiekite su manimi 06.35.34.97.39, jei jūsų buteliukai vis dar yra, tai būtų labai malonu!Geros dienos
3 pranešimai
estelle
Sveiki, Véronique,
Visų pirma, linkiu jums daug drąsos susidoroti su šiuo iššūkiu. Mano 16 metų katytė taip pat serga, todėl taip pat ieškau Semintra, jei dar turite.
Dėkoju.
Visų pirma, linkiu jums daug drąsos susidoroti su šiuo iššūkiu. Mano 16 metų katytė taip pat serga, todėl taip pat ieškau Semintra, jei dar turite.
Dėkoju.
6 pranešimai
véronique
Labas vakaras! Labai atsiprašau, kad taip ilgai neatsakiau. Tai sunku... Taip, buteliukai vis dar prieinami. Jau rašau sms Ophelijai.
2 pranešimai
amélie
Sėkmės visiems ♥
4 pranešimai
michele
Sveiki visi, atsiprašau, kad negalėjau kai kuriems iš jūsų atsakyti, tačiau teko susidurti su rimtomis sveikatos problemomis. Tiems, kuriuos tai domina, aš vis dar turiu 100 ml SEMINTRA buteliuką ir 30 ml APELKA buteliuką pardavimui. Taip pat turiu pradėtų šių produktų buteliukų, kuriuos atiduočiau kartu su kitais. Gero dienos
1 pranešimai
celine
Sveika, Michele, atsiprašau dėl jūsų sveikatos problemų ir dėl Kalynos praradimo. Jei vis dar turite SEMINTRA, būtų įdomu mano 15 su puse metų katei, turinčiai hipertenziją ir LLI. Aš esu pasiekiama el. paštu ([email protected]) ir telefonu (kurio nenoriu pateikti viešame forume, kad sumažinčiau šlamštą, bet be problemų pateiksiu per el. paštą). Iš anksto dėkoju.
2 pranešimai
nathalie
Sveiki, mano mama prieš kelias savaites neteko savo 15 metų katino. Mes iš anksto užsisakėme Sementra, kurio jam nuolat reikėjo. Jei jus domina, nedvejodami kreipkitės į mane el. paštu [email protected].
3 pranešimai
marie-antoinette
Sveiki, Michèle, mane domintų Apelka, kokia jūsų kaina, prašau, ačiū, Marie.
4 pranešimai
michele
Labas vakaras, aš parduodu visą buteliuką už 20€ ir tuo pačiu metu išsiųsiu beveik pilną, pradėtą ir vėsiai laikytą buteliuką, jei jus domina. Gražaus vakaro
1 pranešimai
clémence
Sveiki, ar vis dar turite semintra parduoti? Iš anksto dėkoju Clemence
2 pranešimai
jean michel
Labas, mano katei serganciai inkstu nepakankamumu, ieskau semintra. Aciu, kad atsakysite, jei turite si produkta, siuo adresu: [email protected]. Labai aciu.
2 pranešimai
lisa
Sveiki, Michele, jei jums vis dar yra semintra buteliuko, domiuosi juo savo šuniui, kuris serga ūminiu inkstų nepakankamumu... galite su manimi susisiekti [email protected] Linkiu jums gražios dienos
2 pranešimai
mallet
Sveiki visi, deja turiu 30 ml buteliuką pardavimui. Nesuprantu, kodėl negaliu palikti žinutės? Gyvenu Vindelle. Pagarbiai, Florence
2 pranešimai
jean michel
Sveiki, Florence, mane labai domina jūsų pranešimas. Ar galite man pateikti pasiūlymą? Žinoma, sumokėsiu už pristatymą. Su pagarba Jean Michel
2 pranešimai
mallet
atsiprašau, Lisa ką tik juos paėmė
2 pranešimai
carine
Sveiki, mano katinas IRC turi ypatingą gydymo protokolą. Rytą jis vartoja Semintra, o vakare - Benazecare. Semintra atsargos yra išsekusios, ieškau šio brangaus skysčio. Dėkoju už jūsų pagalbą.
1 pranešimai
laura
Sveiki, aš taip pat ieškau Semintra. Jei kas nors turi šių vaistų, parašykite čia. Tai skubu! Ačiū
1 pranešimai
catherine
Sveiki! Aš taip pat turiu katę, kuriai nustatytas inkstų nepakankamumas ir ji vartoja Semintra. Jei kas nors turi 30 ml arba 100 ml buteliuką, aš su malonumu jį nupirkčiau. Iš anksto dėkoju.
6 pranešimai
karima
Sveiki, deja, esu tokioje pačioje situacijoje, jei kas nors turi Semintra buteliuką, mane domina. Iš anksto dėkoju. Mano paštas: [email protected]
Drąsos visiems!
Drąsos visiems!
4 pranešimai
delphine
Sveiki, po 2/3 dienų mano katė, kenčianti nuo inkstų nepakankamumo, nebeturės semintra. Aš esu iš 47 departamento, jei turite, prašau susisiekti. Aš prarandu viltį.. netgi per siuntimą, jei nėra žmogaus iš 47 departamento, ačiū!!!
4 pranešimai
delphine
2 pranešimai
agnes
Sveiki visi. Aš esu tokioje pačioje situacijoje kaip jūs, ieškau SEMINTRA savo mažajai NOLWEEN. Mano el. paštas [email protected]. Sėkmės, manau, kad esame didelėje bėdoje. AGNES
2 pranešimai
agnes
SEMINTR BUTELIO PAIEŠKA
2 pranešimai
catherine
Sveiki, ieškau Semintra buteliuko savo katei, gal galėtumėte su manimi susisiekti, kad galėčiau jį įsigyti. Labai ačiū. Pagarbiai, Catherine
1 pranešimai
caroline
Sveiki, parduodu 30 ml Semintra buteliuką, niekada neatidarytą
1 pranešimai
emmanuel
Sveika, Caroline, Susidomėjęs 30 ml buteliuku, mano el. paštas [email protected]. Ačiū
2 pranešimai
nathalie
Labas, esu Aix-en-Provence ir ieškau Sémintra buteliuko mano mažai katei Lylou. Prašau susisiekti su manimi per [email protected]. Geros dienos
3 pranešimai
celia
Sveiki, jei turite likusį buteliuką semintra 4 mg/ml, aš susidomėjusi, ačiū, geros dienos ([email protected])
2 pranešimai
nathalie
Sveika, Caroline, esu Aix-en-Provence ir norėčiau įsigyti buteliuką Sémintra mano mažajai katei Lylou. Prašau susisiekti su manimi [email protected]. Gražios dienos ir ačiū už jūsų atsakymą
13 pranešimai
yasmina
Sveiki visi, Turiu naujo Semintra tiems, kas būtų susidomėję. Pagarbiai
1 pranešimai
katia
Sveiki, Yasmina, man įdomu: [email protected] Iš anksto dėkoju
9 pranešimai
daniel
Sveiki, ieškau Semintra 4 mg savo 20 metų katei. Gal kas turėtų parduoti? Žinoma, apsiimu su pašto išlaidomis. Ačiū
9 pranešimai
daniel
Sveiki, ar semintra vis dar prieinama? Ačiū
4 pranešimai
cathy
Sveiki, turiu katėms skirto Semintra 4 ml, kurį įsigijau iš vaistinės (truputį per daug atsargų), originaliose dėžutėse ir užantspauduotą. Turiu vieną 100 ml buteliuką už 162 eurus ir tris 30 ml buteliukus po 52 eurus kiekvienas. Kainos labai pakilo per keletą mėnesių, bet man svarbiausia buvo jo rasti. Praneškite man, jei norėsite nusipirkti. Pagarbiai
4 pranešimai
cathy
Sveiki, aš turiu kačių Semintra 4Ml, nupirktą iš vaistinės (šiek tiek per daug sukaupiau). Turiu 1 buteliuką po 100 ml už 162 eurus ir 3 buteliukus po 30 ml už 52 eurų. Paskutinius keletą mėnesių kainos labai pakilo, bet man svarbiausia buvo jų rasti. Pasakykite man, jei norėtumėte iš manęs jų nusipirkti. Pagarbiai.
4 pranešimai
cathy
Turiu Semintra 4ML kačių, įsigytą iš vaistinės (šiek tiek per daug įsigijau). Turiu 1 buteliuką po 100ML už 162e ir 3 buteliukus po 30ml už 52e. Kainos per kelis mėnesius smarkiai padidėjo, bet man svarbiausia buvo jas rasti. Pasakykite, jei norite jas iš manęs nupirkti. Pagarbiai
4 pranešimai
cathy
Man Semintra 4 ml katėms, įsigytas iš vaistinės (šiek tiek per daug prikaupiau). Turiu 1 buteliuką po 100 ml už 162 € ir 3 buteliukus po 30 ml už 52 €. Kainos per kelis mėnesius stipriai pakilo, bet man svarbiausia buvo jų rasti. Praneškite, jei norėtumėte iš manęs įsigyti. Pagarbiai
1 pranešimai
carine
labas, ar 30 ML vis dar prieinamas? lauksiu atsakymo. CATHY
3 pranešimai
sabrina
Sveika, Cathy, aš susidomėjusi. Galite susisiekti su manimi šiuo el. paštu: [email protected]
2 pranešimai
viviane
Sveika, Cathy, aš susidomėjusi. Galite susisiekti su manimi per mano el. paštą: [email protected], nuoširdžiai
4 pranešimai
sylvia
Labas vakaras, Corinne, ar jūsų semintra buteliukas yra prieinamas? Aš ieškau vieno. Mano tel. numeris: 0610735019. Jei kas nors gali man parduoti buteliuką, aš norėčiau jį įsigyti. Pagarbiai, Sylvia
4 pranešimai
sylvia
Labas vakaras. Jeigu liko semintra, mielai priimsiu. Galite susisiekti su manimi el. paštu [email protected]. Ačiū
4 pranešimai
sylvia
Labas vakaras Cathy. Aš susidomėjusi semintra. Galite susisiekti su manimi adresu [email protected]
1 pranešimai
anthony
Sveiki Cathy, jei jums dar liko vienas buteliukas, aš taip pat susidomėjau. Galite susisiekti su manimi el. paštu [email protected]. Ačiū, gero vakaro.
6 pranešimai
corinne
Sveiki. Galiu taip pat jums padėti, nes taip pat turiu Semintra. Paskelbiau skelbimą grupėje „SEMINTRA 30 ml“ Corinne vardu.
3 pranešimai
malika
Sveiki, aš domiuosi buteliukais savo 16 metų katinui, sergančiam inkstų ir širdies ligomis. Ar galėtumėte su manimi susisiekti [email protected]? Ačiū
3 pranešimai
malika
Sveiki, mane domina buteliukai mano 16 metų katei, sergančiai lėtiniu inkstų nepakankamumu ir širdies ligomis. Ar galėtumėte susisiekti su manimi per [email protected]? Ačiū
1 pranešimai
noemie
Sveiki, esu veterinarijos padėjėja ir turiu klientę, kuri ieško semintra savo senai katei, jei tik turite. Ačiū. Galite man atsiųsti sms 0663789051
2 pranešimai
viviane
Aš vis dar domiuosi jūsų SEMINTRA buteliukais. Prašau atsakyti adresu [email protected]. Pagarbiai
3 pranešimai
michèle
Sveiki, mane domintų semintra mano seniems katinams... Ačiū
3 pranešimai
michèle
Jūs galite susisiekti su manimi el. paštu [email protected] Labai ačiū
1 pranešimai
audrey
Sveiki visi! Aš taip pat ieškau semintra 4mg/ml savo katei.. Iš anksto dėkoju. Audrey
1 pranešimai
louis
Sveiki visi, Aš taip pat ieškau Semintra savo katei Pyla, kuri serga lėtiniu inkstų nepakankamumu, ir niekur jos nerandu. Praneškite, jei kas nors turite parduoti. Iš anksto dėkoju. Louis
4 pranešimai
lillian
Kaip ir dauguma žmonių prieš mane, aš taip pat ieškau Semintra savo katinui. Jei kas nors dar turi buteliuką parduoti, man būtų labai malonu išgirsti.
4 pranešimai
lillian
Cathy, ar turi dar Semintra buteliukų pardavimui? Atsakyk [email protected]
4 pranešimai
lillian
Corinne, ar turite vis dar šį 100 ml Semintra 4mg/ml buteliuką pardavimui? Jei taip, ar galėtumėte su manimi susisiekti? Arba per šį forumą, arba el. paštu [email protected]?
23 pranešimai
pupuce
Sveiki, priminimui: Esama procedūra, kai pasireiškia vaisto SEMINTRA (veiklioji medžiaga Telmisartanas) trūkumas. 1) Veterinaras gali išrašyti TELMISARTAN 3 mg receptą, kad vaistininkas pagamintų 3 mg kapsulėse. 2) Vaistininkas: pagaminimas. Pasitarkite su veterinaru dėl kiekio, atsižvelgiant į katės svorį, ir jei tinka, išpilkite ir sumaišykite kapsulės turinį su katės drėgnu maistu, siekiant galiausiai duoti 1 kapsulę per dieną iki gydymo pabaigos. Jei vaistininkas negali įvykdyti užsakymo, per veterinaro receptą gali būti vykdomi gydymo veiksmai esant vaisto trūkumui (Pharmacie des Préparatoires de France - Priekabų Vaistinės). Magistralinių preparatų skyriai: https://www.lespref.fr/presentation-sotp.php
3 pranešimai
carine
Sveiki, parduodu 100 ml Semintra buteliuką, atidarytą rugsėjo viduryje, sunaudota 1/3, galiojimo data 2025/03. 60€.
3 pranešimai
carine
Sveiki, jei norite, turiu 100 ml buteliuką, pradėtą tik nuo rugsėjo vidurio
4 pranešimai
valerie
Sveiki, Carine, mane domina produktas, jei jo vis dar turite, kaip norėtumėte tęsti? Pagarbiai, Valérie.
3 pranešimai
carine
Sveiki, taip, vis dar yra. Galiu jums išsiųsti paštu. Galime pasikalbėti telefonu 0686657495
16 pranešimai
laurent
Labas vakaras, pas mane vėl baigėsi Semintra, o pharmacy4pets nebeturi. Galbūt kas nors iš bendruomenės turi, ką parduoti? Iš anksto dėkoju!
2 pranešimai
marion
Sveiki liūdnas
16 pranešimai
laurent
Taip, iš tiesų liūdna dėl visų tų pūkuotukų, kuriems to reikia! Šiandien sužinojau, kad Semintra vėl buvo trumpam prieinamas. Veterinarai puolė jo įsigyti, kad sukauptų atsargas, todėl Prancūzijoje turėtų būti šiek tiek lengviau jo rasti kurį laiką... Kreipkitės į visus aplinkinius veterinarus, galbūt turėsite gerų naujienų kaip ir aš. Sėkmės jums ir jūsų augintiniams
16 pranešimai
laurent
Sveiki, deja mūsų mažylė katytė prisijungė prie kačių rojaus... Galite įsivaizduoti mūsų liūdesį. Mes turime vos pradėtą semintra 30 ml buteliuką. Švirkštas niekada nebuvo įdėtas į mūsų katės burną, mes ją pilstėme į jos konservus. Be to, ji neturėjo kitos ligos, išskyrus inkstų silpnumą. Siūlau parduoti šį buteliuką už 20€, o ši 20€ suma bus paaukota gyvūnų globos organizacijai. Gero dienos